Gündem
29 Oca 2014 16:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:54

Toroğlu TV8'i bombaladı; Yaptım oldu diyene yedireceksin!

TV 8 ile Telegol nedeniyle halihazırda mahkemelik olduklarını vurgulayan Toroğlu "Yaptım da oldu diyene yedireceksin" dedi.

TV 8'de yayınlanan Telegol'ün yayından kalkması ile kanalla mahkemelik olan Telegol ekibinin direnişi devam ediyor. TV EM'de yayınlanan Serbest Vuruş programına telefonla bağlanan Telegol yorumcusu Erman Toroğlu, TV 8 ile yaşadıkları hukuki süreci anlattı.

"YAPTIM DA OLDU DİYENE YEDİRECEKSİN!"

Kanal ile halihazırda mahkemelik olduklarını vurgulayan Toroğlu mahkemeden karar çıkana kadar Telegol'ü bir başka kanala taşımayacaklarını söyledi. TV 8 yönetimine sert mesajlar vern Toroğlu "'yaptım oldu demek' olmaz. 'Yaptım da oldu' diyene yedireceksin." dedi.

"HERKES BİRŞEY SÖYLÜYOR BU KONUDA"

Ekrana dönmemiz Ağustod'u bulur. Herkes birşeyler söylüyor bu konuda. Tazminatlar verilmediği için TV 8 ile mahkemelik olduk. Dava devam ediyor. Mahkemeden karar çıkana kadar başka bir yerde çalışmayı da düşünmüyoruz. Arkadaşlarım da böyle düşünüyor. Şu anda çalışmıyor olmamızın nedeni budur. Benim Ağıstos'a arkadaşlarımın ise Temmuz'a kadar devam eden sözleşmeleri var kanalla. Türkiye'de 'yaptım oldu demek' olmaz. 'Yaptım da oldu' diyene yedireceksin.