Magazin
16 Ara 2020 13:09 Son Güncelleme: 16 Ara 2020 13:14

Tom Cruise'un olay yaratan ses kaydı sızdırıldı

Ünlü oyuncu Tom Cruise, yeni Görevimiz Tehlike filminin çekimleri sırasında sosyal mesafeye uymayan personelleri görünce küfür etti.

Ünlü oyuncu Tom Cruise, yeni Görevimiz Tehlike filminin çekimleri sırasında sosyal mesafeye uymayan personelleri görünce kontrolünü kaybetti. Cruise'un ekibe küfür, hakaret ve tehditler yağdırdığı ses kaydı, basına sızdırıldı ve sosyal medyanın gündemine oturdu.

Mission Impossible (Görevimiz Tehlike) 7 çekimleri ve gösterim tarihi, Covid-19 nedeniyle ertelenen filmler arasında yer alıyordu. Çekimler yeniden başladıktan sonra ise filmin başrol oyuncusu Tom Cruise, çekimlerin tekrar ertelenmemesi adına ekipte bulunan herkesi salgından korumak için özel bir gemi dahi satın almıştı. 

Tom Cruise, yoğun önlemler almasına karşın sette sosyal mesafe kurallarına uymayan personelleri görünce isyan etti. Set çalışanlarına karşı küfür eden tecrübeli oyuncunun ses kaydı ise basına sızdırıldı.

“S****** GİDERSİNİZ”

WebTekno'dan Çağla Tanrıverdi'nin haberine göre Tom Cruise, Warner Bros stüdyolarında gerçekleştirilen film çekimleri sırasında, iki personelin sosyal mesafe kurallarına uymadan çalıştığını fark etti. Sinirlerine hakim olamayan aktör; “Bu yaptığınızı bir daha görürsem kendinizi kapının önünde bulursunuz” tarzında, ancak aynı zamanda ağır hakaretler içeren söylemlerde bulundu. 

Tom Cruise, kesinlikle özür kabul etmeyeceğini, kendi oluşturduğu imkanlar sayesinde Hollywood’un çekimlere geri dönebildiğini belirtiyor. Personellere tehditler savunan Cruise, herhangi bir kişinin aynı hatayı tekrarlaması halinde derhal kovulacağını dile getirdi. Oyuncuların ve ekipte çalışanların sağlığını koruma altına alabilmek için 670 bin dolar harcayan aktör, bu filmin birçok kişiye ekmek kapısı olduğunu da hatırlattı. 

Tom Cruise, açıklamalarında; "Hollywood'da çalışan herkes bizim sayemizde evine para götürebiliyor. Böyle yapmaya devam ederseniz insanlar sizin yüzünüzden aç kalacak. Sırf siz güvende olun diye vaktimi sigorta şirketleri ve yapımcılarla konuşarak geçiriyorum. Kurallara uymadığınızı bir daha görürsem buradan s****** gidersiniz" ifadelerini kullandı.