Ekonomi
22 Haz 2022 18:39 Son Güncelleme: 22 Haz 2022 18:51

Togg, yeni iş pozisyonları için ilan açtı

Togg, Türkiye ve Almanya'da görevlendirmek üzere 43 yeni iş pozisyonu açtı. Pozisyonlar arasında, "dijital cüzdan ve ödeme sistemleri, dağıtım kanalı ve iş geliştirme, kullanıcı deneyimi tasarımı ve VR modelleyici" gibi ilanlar dikkati çekti.

Togg, 18 Temmuz 2020'de başladığı Gemlik tesislerindeki inşaat çalışmalarında sona yaklaştı. Yeni iş ilanları açmaya devam eden Togg, son olarak resmi Linkedin hesabından 43 yeni iş pozisyonu için ilana çıktı.

İlanlar arasında en güncel olanların, Almanya'daki ofisinde görevlendirmek üzere bugün açılan "Dağıtım Kanalı ve İş Geliştirme-Satış" ile "Kullanıcı Deneyimi Tasarımı" pozisyonları olduğu görülüyor.

İlanlarda aranan kriterler belirtilirdi ve ileri düzeyde İngilizce bilgisi şartı öne çıktı.

Togg'da ilana çıkarılan bazı ilanlar şöyle:

"Pazar analizi ve talep planlaması, program yönetimi, satın alma, dağıtım kanalı ve iş geliştirme, sigorta süreç tasarımı ve dijital çözümler, maliyet mühendisliği", dış ticaret, garanti yönetimi, dijital cüzdan ve ödeme sistemleri, soğutma sistemleri, elektrik sistem doğrulama ve test, elektrik elektronik sistem mühendisliği, kullanıcı deneyimi tasarımı, yazılım mühendisliği, VR modelleyici."
Diğer tüm pozisyonlara ve aranan niteliklere ilişkin detaylı bilgi, "linkedin URL'si" internet adresinden ulaşılabiliyor.