Ekonomi
24 Nis 2023 19:22 Son Güncelleme: 24 Nis 2023 19:50

TOGG için verilecek kredinin detayları netleşti

TOGG için verilecek kredinin detayları netleşti: Ücretin yarısı kadar 0,99 faiz ve 36 ay vade ile finansman sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg ve Farasis Energy'nin %50-50 ortak girişimiyle 27 Eylül 2021'de kurulan Siro'nun Gemlik'teki batarya üretim fabrikasının temel atma töreninin ardından Manisa'da vatandaşlara seslendi. Gemlik'te Togg için kamu bankalarının kredi vereceğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa'da paketin detaylarını açıkladı.

"36 AY VADE, 0,99 FAİZ"
Erdoğan, "Ben buraya Gemlik'ten geldim. Biz durmuyoruz, çalışıyoruz. Kamu bankalarımız, Togg için araç bedelinin yüzde 50'si tutarında 36 ay vade, 0,99 faiz ile kredi kullandıracak. Ziraat Bankası böyle bir destek verip 36 ay vade ile bu krediyi kullandıracak Togg satışlarını bu şekilde yapacaklar." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Cumhuriyetimizin ilk asrını geride bırakıp Türkiye Yüzyılı'nın kapılarını araladığımız bir yıldayız. Milli mücadeleye en çok katkıda bulunan şehirlerimizden birisi Manisa'ydı. Manisa öyle sıradan bir il değil. Manisa istiklalin ve istikbalin kıymetini çok iyi bilir. İstiklalimize yönelik pek çok sinsi saldırıyla mücadele ettik. Ülke yönetimini üstlendiğimiz 2002'den beri hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımlarına karşı güçlü bir dirençle karşılaştık. Bu ülkedeki her bir vatandaşımızın hak ve özgürlüklerini dilediği gibi yaşayabilmesini sağladık mı? Allah'ıma hamdolsun sizin gibi yol arkadaşlarını bizlere lütfetti. Şimdi yeni bir fırsat 14 Mayıs. İnşallah milletim bizlere yürü derse biz yine yürüyeceğiz bu hizmetlere de devam edeceğiz.

"BİZİM MEZHEP AYRIMI DİYE BİR DERDİMİZ YOK"
Allah göstermesin bunların eline bu ülke kalırsa ne hale geleceğimizi düşünün. Bunlar emri Kandil'den alıyor. Ne diyor bu Bay Bay Kemal, Selo var ya Selo gelir gelmez Selo'yu çıkaracağız diyorlar. Bunlara fırsat verecek miyiz? Ey Zillet İttifakı şunu bilin Allah'ın kulları arasında ayrım yapmayız.Çıkmış Bay Bay Kemal alevilikten bahsediyor. Bizim mezhep ayrımı diye bir derdimiz yok. Şimdi asırlık ihmal ve eksikleri sadece 21 yılda tamamlayarak ülkemizi küresel sistemin en üst ligine çıkardık. Şimdi Türkiye Yüzyılı ile ülkemizi nereye tırmandıracağız dünyada biliyorsunuz ilk 20 içindeyiz. Yeter mi? Daha iyisi olacak daha güçlü hale geleceğiz. Önümüzü kimse kesemez. Türkiye'yi bırakın daha ileriye götürmeyi ülkenin mevcut kazanımlarına göz dikmiş bir muhalefet var. Hiçbir karşılığı olmayan etnik ve mezhebi ayrımcılığı kaşıyarak insanlarımızı birbirine düşürmenin peşindeler.

"BENİM MİLLETİM BUNLARA OY VERMEZ"
TCG Anadolu gemimiz dün 23 Nisan Sirkeci'den kalktı Karadeniz'e hareket etti. Şimdi döndü geldi. Son 1 hafta 10 gün içinde de TCG Anadolu İzmir'e demirleyecek. İzmir'e en ufak bir gayreti dokunmayan Bay Bay Kemal'e gereken dersi TCG Anadolu ile versinler. 14 Mayıs'tan sonra bunun daha büyüğünü yapacağız. Bu konuda görüşmelerimi daha önce yapmıştım. Seçimden sonra da adımları atacağız. Ülkemiz afet risklerine karşı en büyük dönüşüm kampanyalarını başlatıyor bunlar rahatsız oluyor.Ülkemiz terör örgütlerini inlerinde vuruyor bunlar rahatsız oluyor. Cudi'de, Gabar'da bunları vurduk mu? Bunları ancak biz vurabiliriz. Bay bay Kemal onlarla resim çektiriyor. Yanındakiler Kandil'de resim çektiriyor. Benim milletim bunlara oy vermez."

ETİKETLER
#togg #araba #kredi #detay