Gündem
01 Kas 2010 15:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

TODAY,S METROPOL'UN GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİ'NE HANGİ DENEYİMLİ İSİM GETİRİLDİ? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Yaklaşık beş yıldır aylık olarak yayınlanan ulusal Today's Metropol Dergisi'nin Genel Yayın Yönetmenliği'ne hangi isim getirildi?

Today’s Metropol Dergisi’nin Genel Yayın Yönetmenliği’ne deneyimli gazeteci Sefer Darıcı getirildi. Uzun yıllar bir çok gazete, dergi ve televizyon kuruluşunda çalışan Darıcı yaklaşık beş yıldır PR sektöründeydi. Bir çok seçim ve reklam kampanyasını yürüten Darıcı, son olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasında fikir babalığını yaptığı “Kemalin İlacı” ile ses getirmişti. Yayınlanmış bir çok haber, araştırma ve köşe yazısı bulunan Darıcı’nın üniversitelerde verdiği seminer ve konferanslarda bulunuyor.

Today’s Metropol Dergisi’nin sahibi ise medyanın yakından tanıdığı bir isim. Türkiye`nin 1990 yılından beri tek demokratik ve çoklu kültür platformu olan ve siyaset, ekonomi, basın ve iş dünyasının ileri gelenlerini bir araya toplayan Bab-ı Âli Toplantıları`nı düzenleyen Osman Ataman.

Osman Ataman 1992 yılında 99 genç arkadaşı ile Turkuaz Yatırım Holding A.Ş. ve bağlı olarak da Türkiye’nin ilk ulusal özel radyosu olan ‘Genç Radyo’yu, 1993 yılında Radyo Klas’ı, 1994’de ise Türkiye’nin ilk müzik kanalı olarak ‘Genç TV’ yi kurdu. Toplam 47 özel radyo ve televizyonun kurucusu  olan Ataman 8 yıl süresince Radyo Televizyon Yayıncıları Birliği Başkanlığı yaptı. Aynı dönemde merkezi Brüksel’de bulunan Avrupa Radyocular Birliği yönetiminde de yer aldı.

Osman Ataman halen, aralarında 2 televizyon, 6 radyo istasyonu ile ‘kent gelişimi ve yönetimi’ içeriğiyle aylık yayınlanan Today’s Metropol dergisinin de  bulunduğu ve 15 şirketten oluşan Ataman Holding A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Barosu’na bağlı serbest avukat olarak A & B Hukuk Bürosunun ortağı.

MEDYARADAR/ÖZEL


ETİKETLER
#today #s metrapol