Polemik & Kulis
02 Eki 2013 12:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:41

TMSF'YE DEVREDİLEN ALEM FM'DE ŞOK! 3 ÜNLÜ RADYOCU İSTİFA ETTİ!

Geçtiğimiz aylarda TMSF'ye devredilen Alem FM'de büyük bir şok yaşandı.

Alem FM’de yıllardır sabahları Nihat’la Muhabbet, akşamları Nihat’la Sivrisinek programını yapan ve muhalif duruşuyla tanınan Nihat Sırdar, 4 Ekim itibariyle başka bir frekansta yayın yapacağını duyurdu.
 
Sırdar’ın Alem FM’den ayrılmasına, TMSF’nin etkisi olduğu konuşulurken, Sırdar’ın “muhalif” olduğu için kovulduğu iddiaları da basında yer aldı. Sırdar’ın ayrılığı sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan oldu ve radyoseverler bu ayrılığa tepki gösterdi.
 
Ayrılığı ile ilgili konuşan Sırdar, kovulma iddialarını yalanladı ve ‘Bize şimdilik hiçbir baskı gelmedi. Bir müdahalede bulunulmadı. Ancak bu yıpratıcı süreç çok uzadı. Ve sürecin başından beri bize teklifler geliyordu. En sonunda kabul ettik. Eninde sonunda bir baskı gelecekti, göz yummak istemedik, kendimiz istifa ettik” dedi.
 
Sırdar ile aynı zamanda Matrax programının yapımcısı Zeki Kayahan Coşkun ve Murat Seymen de ayrıldıklarını duyurdular. Sırdar ayrılık kararını Twitter hesabında şöyle ilan etmişti:
 
Cuma günü Alem FM’de son yayınımızı yapıyoruz. Ama çok yakında yine mikrofon başındayız. Aynı saatte, aynı içerikle. Bir tek frekans farklı…

sözcü