Gündem
05 Tem 2017 17:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:58

TMSF, Taraf ve STV dahil 22 basın kuruluşunun varlıklarını satışa çıkardı! (Medyaradar/Özel)

Aralarında STV ve Taraf Gazetesi’nin de bulunduğu 22 yayın organının varlıkları satışa çıkıyor. İşte satış ile ilgili detaylar...

Fetullahçı Terör Örgütü’nün yayın organı olan Samanyolu Televizyonu’na ait teçhizat ve demirbaşlar mallar cuma günü ihale ile satışa çıkacak. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun internet sitesinde yapılan açıklamaya göre; Hira Tv, Radyo Mehtap, Radyo Küre, Mc Tv, Samanyolu Haber, Samanyolu Haber Radyosu, Samanyolu Tv, Burç Fm, Mehtap Tv, Sem Haber Ajansı, Haber Radyo Ege, Tuna Shopping Tv, Yumurcak Tv ve Dünya Radyo’nun makine ve teçhizatları için 1 milyon 547 bin 606 lira, demirbaşlar için ise 353 bin 99 lira muhammen bedel belirlendi.

TARAF DA LİSTEDE

TMSF ayrıca aralarında Taraf Gazetisi’nin de bulunduğu Barış Tv, Can Erzincan Tv, Ört Tv logolu televizyon, radyolara ait lisans ve yayın hakları ile makine, teçhizat ve demirbaşların tamamı ve Nazar Gazetesi, Turgutlu Havadis Gazetesi, Yerel Bakış Gazetesi, Özgür Radyo, Taraf Gazetesi logolu basın yayın kuruluşlarına ait makine ve teçhizat ile demirbaşların tamamını ihaleye çıkaracak. Bu yayın kuruluşları için teklif verme süreci de Cuma günü saat 17.00’a kadar devam edecek. TMSF’nin Taraf Gazetesi’nin makine demirbaş ve teçhizatı için belirlediği muhammen bedel 27 bin 495 lira.

Diğer kanal televizyon ve gazeteler için istenen fiyat ise şu şekilde: 


MEDYARADAR/ÖZEL