Gündem
11 Eki 2012 13:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:15

TMSF SHOW RADYO'YU SATIŞA ÇIKARDI!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Show Radyo'yu satışa çıkardı.

TMSF’nin ticari iktisadi bütünlük satış ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre Aks Radyo ve Yayıncılık San. ve Tic. A.Ş. ile Medya İletişim Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.’nin borçlusu olduğu "Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle cebri icra yoluyla haciz, rehin gibi yasal takyidatlardan ari olarak ihale şartnamesinde belirtilen kayıt ve şartlarla satışa çıkarıldı.

İhale 4 Aralık 2012 tarihinde saat 11.00’de TMSF’nin İstanbul Büyükdere’deki binasında yapılacak. Kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanacağı ihale çerçevesinde Show Radyo’nun muhammen bedeli 11 milyon dolar olarak belirlendi. Ayrıca ihaleye kazanının ayrıca satın alacağı "show radyo" markasının bedeli 1 milyon 190 bin dolar olarak öngörüldü.

İhaleye katılabilmek için 1 milyon 100 bin dolar teminatın "Show Radyo Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Teminat Bedeli" açıklaması ile yatırılması gerekecek. Gerekli belgelerle birlikte başvurunun 3 Aralık 2012 tarihinde saat 17.00’ye kadar yapılması gerekiyor.