Gündem
08 Haz 2013 00:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

TMSF PROTESTOSU ÜNLÜ EKRAN YÜZÜNÜ İSTİFAYA GÖTÜRDÜ! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Skytürk360'da yayınlanan Şimdi Söz Sende programını sunan Hilmi Hacaloğlu program konuğunun biten bir program nedeniyle TMSF'yi protesto etmesine kızarak ayrıldığını açıkladı.

Galatasaray Üniversitesi öğretim üyesi Mehmet Karlı, Tasarruf Mevdutı Sigorta Fonu’nun (TMSF) Çukurova Grubu’na ait Show TV, Dijitürk, Lig TV, Akşam gazetesi ve SkyTürk360’a el koyduktan sonra T24 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın ile Murat Sabuncu’nun SkyTurk360’ta sunduğu "Gündem ve Ekonomi" programının yayından kaldırılmasını aynı kanalın canlı yayınında protesto etti.

KORSAN BİR EYLEM YAPIYORSUNUZ

Hilmi Hacaloğlu’nun sunduğu Şimdi Söz Sende programına katılan Mehmet Karlı,"Sabuncu ve Akın sadece gazetecilik yapmak istedikleri için TMSF tarafından işlerinden atıldılar" dedi. Karlı, Hacaloğlu’nun "Korsan bir eylem yapıyorsunuz; reklama girelim" uyarısının ardından programı terk etmeye hazırlanırken TMSF’nin kanalın yönetimine atadığı Cengiz Özdemir’e seslenerek "Sayın Özdemir hayırlı olsun, Gezi’den selam olsun" dedi.

HACALOĞLU: SON PROGRAMIM

Karlı bu sözlerin ardından programı terk etti. Hilmi Hacaloğlu programa daha sonra Star yazarı Halime Kökçe, Akşam yazarı Tuğçe Tatari ve Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık’la devam etti.

Bu protestodan dolayı bir hayli üzgün olduğu gözlenen Hilmi Hacaloğlu programı kapatırken son kez program yaptığını açıkladı.

DOST KAZIĞI, UCUZ KAHRAMANLIK 

Protestonun ardından Hilmi Hacaloğlu twitterdaki hesabından şu açıklamayı yaptı:

Aldığım kararın TMSF'yle ilgisi yok. Artık @simdisozsizde 'yi yapmayacağım. Dost kazığına gelince, ucuz kahramanlar hayatımızda hep olacak

MEDYARADAR/ÖZEL