Televizyon
29 Mayıs 2023 10:21 Son Güncelleme: 29 Mayıs 2023 10:21

TLC'de Haziran’da da “Her Akşam Film Akşamı”

TLC, Haziran ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her akşam 19.30 ve 21.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Haziran ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Haziran film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her akşam saat 19.30’da Kaçak, Fırtına Adam, Cehennem Silahı serisi, Ejderin Karnı, Misafir, Büyük Soygun, Ejder Kalesi, Dünyanın Merkezine Yolculuk, Bir Gün, İngiliz İşi, Suikast, Gizemli Adaya Yolculuk, Ölüm Pençeleri, İnfazcı 2: Savaş Bölgesi, Son Samuray, Jonah Hex, Geçmişten Gelen, Suç Çetesi ve İhtiyar Delikanlı ekrana gelirken hemen ardından her Perşembe 21.30’da Ölümcül Deney serisi, her Cuma ise 21.30’da Karanlıklar Ülkesi serisi TLC'de ekrana gelecek.

Kaçak: Dr. Richard Kimble, haksız bir şekilde karısını öldürmekle suçlanınca gerçek katili bulup kendini aklamak ona kalır. Andrew Davis’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolleride Harrison Ford, Tommy Lee Jones ve Sela Ward yer alıyor.

Fırtına Adam: Başarısız geçen bir uyuşturucu baskınını kaydeden bir gazeteci uyuşturucu çetelerinden kaçar. Çinli ve güler yüzlü bir şef de kendisini kaosun içinde bulur. Jackie Chan, aksiyon dolu sahnelerle ekrana geliyor.

Cehennem Silahı serisi her Pazartesi 19.30’da TLC’de.

Cehennem Silahı: Los Angeles'lı fevri bir polis eşinin ölümünden sonra temkinli bir cinayet masası dedektifiyle birlikte bir intihar vakasını araştırır ve uluslararası bir suç çetesini ifşa eder.

Cehennem Silahı 2: Los Angeles'ın bitirim dedektifleri göreve döner ve bu kez bir muhasebeciyi ararlar. Mafya onları yaşatmak istemez ve önüne çıkan herkesi öldürür.

Cehennem Silahı 3: Murtaugh, emekli olmadan önce Los Angeles Polis Teşkilatı deposundan silah çalan kanunsuz bir polisi yakalamak için ortağı Riggs'le birlikte çalışır.

Cehennem Silahı 4: Kafadar polisler Riggs ve Murtaugh göreve döner. Beladan uzak durmaları için atandıkları masa başı işlerinde, bir dizi göçmen kaçakçılığı ve sahtecilik suçunu ortaya çıkarırlar.

Ejderin Karnı: Travis, Çin’de küçük bir köyde terör estiren efsanevi bir canavarı yakalamak üzere harekete geçer. Özellikle soyu tükenmekte olan canlıları koruma altına alan, iyi niyerli bir araştırmacıdır. Ancak aynı canavarın peşinde olan ödül avcısıı Harker, onu öldürmek üzere yola çıkmıştır. Başrollerde Dolph Lundgren, Scott Adkins ve Yi Huang izleyiciyle buluşuyor.

Misafir: Peterson Ailesi bir gün, görev sırasında ölen oğullarının yakın arkadaşı olduğunu iddia eden bir adamın ziyaretiyle karşı karşıya kalır. Aile bu yabancıyı ağırlar fakat adamın hayatlarına girmesiyle birlikte kaza süsü verilen ölümler gerçekleşmeye başlar. Gerilim yüklü filmin yönetmen koltuğunda Adam Wingard yer alıyor.

Büyük Soygun: 2015 yılında, Londra’nın Hatton Garden adlı bölgesinde, Hatton Garden Safe Deposit adlı şirketin kasası soyulmuştur. Soygunda, 200 milyon sterlin çalınır. İngiltere tarihinin en büyük soygunu haline gelen olay, 4 yaşlı adam tarafından gerçekleşir.

Ejder Kalesi: Gizli bir ajan, bir dövüş turnuvasına sızmakla görevlendirilir. Amacı ise turnuvada jüri olarak görev yapan tek kollu örgüt liderinin yaptığı kaçakçılık şebekesini çökertmektir. Başrollerde Bruce Lee, John Saxon ve Jim Kelly yer alıyor.

Dünyanın Merkezine Yolculuk: Bir bilim adamı, bir keşif gezisi esnasında yeğeni ve yerel rehberleriyle birlikte bir mağarada mahsur kalır. Tek kurtuluşları daha derine inerek bilinmeyen dünyalara ilerlemektir.

Bir Gün: Dexter ve Emma’nın ilk tanıştıkları yer 1988 yılındaki mezuniyet balosudur. O tarihten sonra, birbirlerini yalnızca yılda bir kez düzenlenen okul etkinliklerinde görmeye başlarlar ve bu 20 yıl boyunca devam eder. Anne Hathaway, Jim Sturgess ve Patricia Clarkson başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

İngiliz İşi: Silahlı soyguncu ve suçlu olarak yaşamayı kariyer haline getirmiş Jack Cregan babasının cinayetini aydınlatmaya ve ondan kalan parayı bulmaya, hayatını tehlikeye atmak pahasına kararlıdır.

Suikast: 1900'lü yılların başlarında Kore - Japon işgali sırasında bir çok Kore'li aktivistin Japon yetkililerden saklanarak Çin'de yaptıkları suikast planları ekrana geliyor.

Gizemli Adaya Yolculuk: Genç bir maceraperest yeni üvey babasıyla birlikte gizemli bir adadan şifreli bir yardım çağrısına yanıt verir ve adada yaşayan yegâne insanı kurtarır. Brad Peyton yönetmenliğindeki filmin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Michael Caine ve Josh Hutcherson bulunuyor.

Ölüm Pençeleri: Küresel iklim değişikliği tüm hızıyla devam etmektedir. Bu sorun ise giderek korkunç sonuçlara neden olmaktadır. Kutup ayıları, bu nedenle mutasyona uğramış ve kana susamış birer canavara dönüşmüştür. Bu durum, birçok insan için korkunç bir dönemin habercisi olacaktır.

İnfazcı 2: Savaş Bölgesi: İntikam için yaşayan adam ve eski özel kuvvetler askeri, infazcı mafya lideriyle çatışır. Lider, yaralı yüzlü suçlu bir psikopat olarak küçük ordusuyla yeniden karşılarına çıkar.

Son Samuray: Japonya İmparatoru dönem çatışmaları arasında ülkenin ilk ordusunu modern savaş sanatları konusunda eğitmesi için  seçkin bir Amerikan askerini görevlendirir. Edward Zwick yönetmenliğindeki filmin başrollerinde usta oyuncular Tom Cruise, Billy Connolly ve Tony Goldwyn yer alıyor.

Jonah Hex: Amansız bir kelle avcısı ve üstün yetenekli bir nişancı olan Jonah Hex, ABD ordusundan reddedemeyeceği bir teklif alınca geçmişi ile yüzleşiyor.

Geçmişten Gelen: Simon ve Robyn yeni evli, genç bir çifttir. Hayatları tam da planladıkları gibi giderken, Simon'ın bir lise arkadaşıyla karşılaşması tüm yaşamlarını alt üst edecektir. Simon, Gordo'yu ilk başta tanımaz ama bir dizi beklenmedik karşılaşma ve kaynağı belirsiz hediye, geçmişten gelen korkunç bir sırrı da açığa çıkartacaktır. Jason Bateman, Rebecca Hall ve Joel Edgerton başrollerde.

Suç Çetesi: Sene 1949, Los Angeles Polis Teşkilatı'nda görev yapmış bir sokak ekibi, gelişmekteki şehirlerini tarihin en amansız mafya liderlerinden birinden kurtarmak için bir araya gelir. Josh Brolin, Ryan Gosling ve Sean Penn, aksiyon dolu sahnelerle izleyiciyle buluşuyor.

İhtiyar Delikanlı: Karısı ve bebeğiyle mutlu bir hayat süren işadamı Oh Dae-su bir gün evinin önünden kaçırılır. Uyandığında kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Karısının öldürüldüğünü öğrenen Dae-su, 15 yıllık tutsaklığın ardından serbest bırakılır. Oh Dae-su yemin etmiştir. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacaktır.

Ölümcül Deney serisi her Perşembe 21.30’da TLC’de.

Ölümcül Deney: Gizli bir tesisten sızan virüs bütün çalışanları zombiye dönüştürür. Elit bir askerî birlik virüs, mutantlar ve zombilerle mücadele etmekle görevlendirilir.

Ölümcül Deney 2: Kıyamet: Alice zombiler ve canavarlarla dolu Racoon City'de gözünü açar. Jill Valentine ve Carlos Olivera'nın yardımıyla şehir yok olmadan önce bir kaçış yolu bulması gerekir.

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu: Zombiler dünyayı ele geçirir. Alice, şeytani Umbrella Şirketi'nden kaçarken hayatta kalmayı başaran bir grup insanla Alaska'daki olası bir güvenli bölgeye gider.

Ölümcül Deney 4: Ölümden Sonra: Alice, yaşayan ölülerin kol gezdiği kıyamet sonrası dünyada Los Angeles'ta olası bir sığınak bulur. Güvenlik vaadi ölümcül bir tuzak olabilir mi?

Ölümcül Deney 5: İntikam: Umbrella Şirketi'nin ölümcül T virüsü dünyaya yayılarak insanları zombilere dönüştürür. Kahramanımız Alice, insanlığın neslini kurtarmak için çalışır.

Ölümcül Deney 6: Son Bölüm: Yaşayan ölülere karşı insanlığın son umudu, kâbusun başladığı yere geri döner ve kıyametten sağ çıkmayı başaran insanları kurtarmak için mücadele eder.

Karanlıklar Ülkesi serisi her Cuma 21.30’da TLC’de.

Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi: Genç bir Lycan lideri, baskı altındaki kurt adamları isyana sevk edince aristokrat vampirler ve eski köleleri Lycanlar arasında asırlar süren bir çatışma başlar.

Karanlıklar Ülkesi: Uyanış: İnsanlar Vampir ve Lycan klanlarının varlığını öğrenince savaşçı vampir Selene'in iki ırkı da insanlığın elinde yok olmaktan kurtarması gerekir.

Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları: Vampir ölüm meleği Selene, Lycan klanı ve Vampir birliği arasındaki ebedî savaşı durdurmak için ölümü göze alarak mücadele eder.

 

ETİKETLER
#tlc