Televizyon
30 Kas 2022 10:00 Son Güncelleme: 01 Ara 2022 10:57

TLC'de Aralık’ta da “Her Gece Film Gecesi” devam ediyor

TLC, Aralık ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC'de hafta içi her gün 19.30’dan itibaren mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Aralık ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Aralık film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Bourne, Hızlı ve Öfkeli, Underworld ve Adalet gibi unutulmaz aksiyon ve gerilim dolu film serilerinin yanı sıra son yıllarda çok ses getiren Bafta ödüllü Baby Driver ile Oscar ödüllü Blade Runner 2049 gibi gişe filmleri de TLC'de ekrana gelecekler arasında.

Van Helsing ve Underworld serisi her Çarşamba 21:30’da

Fantastik aksiyon filmi severler, Aralık ayında Çarşamba geceleri ekran başına. Baba kız vampir avcısı Van ve Vanessa Helsing’in aksiyon dolu macerası ve Kate Beckinsale’in savaşçı bir vampiri canlandırdığı Underworld / Karanlıklar Ülkesi serisinin ilk üç filmi TLC’de.

Hızlı ve Öfkeli Serisi her Perşembe 19:30’da TLC’de

Araba ve hız tutkunlarının vazgeçilmez film serisi Hızlı ve Öfkeli’de her şey yok etmekle görevlendirildiği sokak yarışı dünyasının büyüsüne kapılan LAPD memuru Brian O'Connor, taraf seçmek zorunda kalmasıyla başlar. Seride yıllar içinde Paul Walker’a, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Gal Gadot, Jordana Brewster, Eva Mendes ve Dwayne Johnson gibi ünlü oyuncular eşlik etmektedir.

Bourne Serisi her Cuma 19:30’da TLC’de

Geçmişi Olmayan Adam, Medusa Darbesi, Son Ultimatom, Jason Bourne ve Bourne'un Mirası dahil beş filmden oluşan seri her Cuma 19:30’da TLC’de ekrana gelecek. Matt Damon, Franka Potente ve Chris Cooper’ın başrolleri paylaştığı serinin ilk filminde, ölümün eşiğinde amnezi etkileri yaşayan Jason Bourne, yabancılar tarafından kurtarılır. Geçmişi hatırlamaya çalışırken, onu öldürmek isteyen birçok kişi olduğunu fark eder.

Tam Gaz: Bir çete lideri için çalışmaya zorlanan yetenekli bir kaçış aracı şoförü hayatını, aşkını ve özgürlüğünü riske atan başarısız geçen bir vurgunun ardından gerçeklerle yüzleşir. BAFTA ödüllü filmin kadrosunda Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Hamm, Lily James, Eiza Gonzalez, Jon Bernthal ve Jamie Foxx yer alıyor.

Şehrin Azizleri 2: Mafya içindeki karanlık güçler sevilen bir rahibi öldürünce MacManus kardeşler kanlı bir göreve atılıp suçlulardan intikam almak için gözden uzaktaki hayatlarını geride bırakır. Troy Duffy’nin yönetmenliğindeki gerilim ve aksiyon dolu filmin başrollerinde Sean Patrick Flanery, Norman Reedus ve Wilem Dafoe var.

Gözcü: California'da hayallerinin evine taşınan genç bir çift onlardan kurtulmak için her yola baş vurmaya hazır ırkçı bir komşunun hedefi olur. Samuel L. Jackson, Kerry Washington ve Patrick Wilson başrollerde.

Keskin Nişancı: Kolombiyalı bir çete lideri ABD'ye giden kaçakçılık rotalarını ele geçirince Brandon Beckett, Richard Miller ve Çavuş Thomas Beckett karteli çökertmek için birlik olur.

Hellboy 2: Altın Ordu: Prens Nuada mekanik canavardan oluşan bir ordu kullanarak insanlığın Dünya'daki egemenliğine karşı isyan başlatır. Hellboy ve ekibinin dünyayı yıkımdan kurtarması gerekmektedir.

Uykusuz: Başarısız bir vurgunun ardından genç oğlu kaçırılan polis memuru Vincent Down kendini kanunsuz polisler, güç savaşları ve katil gangsterlerle dolu bir ağ içinde bulur. Başrollerde Jamie Foxx, Michelle Monaghan ve Dermot Mulroney yer alıyor.

Adalet: Robert McCall, Rus gangsterlerin kontrolündeki genç bir kıza yardım etmek için yeni ve sakin hayatını geride bırakır. Gizli yetenekleri adalet arzusunu yeniden canlandırır. Başrolü deneyimli oyuncu Denzel Washington canlandırırken ona Hollywood'un genç ve yetenekli ismi Chloë Grace Moretz eşlik ediyor.

İnfazcı 2: Savaş Bölgesi: İntikam için yaşayan adam ve eski özel kuvvetler askeri, infazcı mafya lideriyle çatışır. Lider, yaralı yüzlü suçlu bir psikopat olarak küçük ordusuyla yeniden karşılarına çıkar.

Ajan Salt: CIA ajanı Evelyn Salt, bir irticacı tarafından Rus casusu olmakla suçlanınca firar eder. Masumiyetini kanıtlamak için tüm becerisini ve deneyimini kullanması gerekir. Phillip Noyce’un yönetmenliğindeki filmde başrolleri Angelina Jolie, Liev Schreiber ve Chiwetel Ejiofor paylaşıyor.

Adalet 2: Denzel Washington sömürülen ve baskı görenlerin gözü pek adalet savaşçısı Robert McCall karakterine yeniden hayat verir. Söz konusu sevdiği biri olduğunda bakalım ne kadar ileri gidecektir?

Bıçak Sırtı 2049: İlk filmdeki olaylardan 30 yıl sonra yeni bir bıçak koşucusu, LAPD'den Memur K, toplumdan kalanları kaosa sürükleyebilecek, uzun zamandır gizli olan bir sırrı ortaya çıkarır. Ryan Gosling, Harrison Ford ve Ana de Armas başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

Korkunç Şüphe: Ebeveynlerini trafik kazasında kaybeden iki kardeş, Malibu'daki cam bir evde tuhaf emelleri varmış gibi görünen yeni vasilerinin yanında yaşamaya başlar. Gerilim dolu filmin başrollerini Leelee Sobieski, Diane Lane ve Stellan Skarsgård paylaşıyor.

 

ETİKETLER
#tlc