Magazin
18 Nis 2022 11:08 Son Güncelleme: 18 Nis 2022 11:11

Tiyatro oyununda panik! Nurgül Yeşilçay bayıldı

Geçen aylarda sette kendi kullandığı araçla kaza geçiren 45 yaşındaki Nurgül Yeşilçay ‘Bir barda bir gece’ adlı tiyatro oyununda sahnede bayıldı.

Nurgül Yeşilçay’ın polisi canlandırdığı ‘Son Nefesime Kadar’ dizisinin setinde, sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışırken kaza yaptığı ortaya çıkmıştı. Rol arkadaşına arkadan hafif bir şekilde çarpan Nurgül Yeşilçay, daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek, bir ağaca çarpmış ve olayda yaralanmıştı.

Oyuncu Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatler üzerine çekmişti. Çektiği bir selfie'yi yayınlayan sanatçı, yazdığı mesajla sevenlerini üzmüştü.

"AĞZIMA, ÇENEME DİKİŞLER ATILDI"
Kaza geçirdiğini açıklayan Nurgül Yeşilçay, "Bir süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü! Kendi kullandığım araçla büyük bir Kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek! Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız. Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen" şeklinde açıklama yapmıştı.

"ELEKTROŞOK VE FİZİK TEDAVİM DEVAM EDİYOR"  
Geçirdiği kazadan sonra sağlık durumu hakkında açıklama yapan Nurgül Yeşilçay, "Talihsiz bir kazaydı. İzleri hala geçmedi. Normalde otomobil kullanmayı seven birisi değilim. Kullanmak zorunda kaldım. Frene basayım derken panikleyerek gaza bastım. Hem direğe hem de ağaca vurdum. Doktor kontrolü devam ediyor. Kalıcı bir hasar yok. Elektroşok ve fizik tedavi devam ediyor. Üç aylık bir süre içerisinde düzelecek" diye konuşmuştu.

SAHNEDE BAYILDI
Baş rollerini oyuncu Afra Saraçoğlu ile paylaşan ‘Bir Barda Bir Gece’ isimli tiyatro oyunu ile izleyicinin karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay, gösterim sırasında bir anda sahnede baygınlık geçirdi.