Timur Cihantimur’un kaza sonrasındaki küfürlü paylaşımı ortaya çıktı! Yeni görüntüler geldi…

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen Kemerburgaz'daki kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı. Ehliyetsiz araç kullanırken kaza yapan ve Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok olayın ardından önce Mısır'a sonra ABD'ye kaçmıştı. İkili dün ABD'de bir taksiye binerken de görüntülenmişti. Türkiye'yi sarsan olayla ilgili yeni görüntüler geldi. Timur Cihantimur'un kaza sonrasında telefonuyla olay yerini görüntülediği ve küfürlü ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

Timur Cihantimur’un kaza sonrasındaki küfürlü paylaşımı ortaya çıktı! Yeni görüntüler geldi… - Sayfa 1

1 Mart'ta Mithatpaşa Mahallesi’ndeki Davutpaşa Caddesi’nde meydana gelen kazada Yazar Eylem Tok'un oğlunun kullandığı araç emniyet şeridinde bekleyenlere çarpmıştı. Olayın ardından 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmişti.

122
Timur Cihantimur’un kaza sonrasındaki küfürlü paylaşımı ortaya çıktı! Yeni görüntüler geldi… - Sayfa 2

Kazanın ardından Eylem Tok ve oğlunun önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçtığı tespit edildi. Yürütülen soruşturmada Eylem Tok ile oğlu T.C.’nin yurtdışına kaçmasını organize ettiği iddia edilen Ayşe Ceren Saltoğlu tutuklanmıştı.

222
Timur Cihantimur’un kaza sonrasındaki küfürlü paylaşımı ortaya çıktı! Yeni görüntüler geldi… - Sayfa 3

Son olarak New York'ta görüntülenen Eylem Tok ve oğlunun rahat tavırları dikkat çekmişti.

322
Timur Cihantimur’un kaza sonrasındaki küfürlü paylaşımı ortaya çıktı! Yeni görüntüler geldi… - Sayfa 4

KAZAYA AİT GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'nin konuştuğu Eyüpsultan'daki ATV kazasıyla ilgili yeni görüntüler! Katil Timur Cihantimur'un olay yaşandıktan hemen sonra cep telefonu ile kaza yerini görüntülediği ve paylaştığı ortaya çıktı. 

422