Gündem
11 Haz 2010 17:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

TİME DERGİSİ KİMLERE ÖDÜL VERDİ? YILIN SİYASETÇİSİ KİM OLDU?

Time Dergisi, Türkiye'ye hizmet eden siyasetçi, gazeteci, iş adamı ve sanatçıları ödüllendirdi.

Siyaset, çalışma hayatı, medya dünyasından yaptığı haberlerle sesini duyuran Time Dergisi, Türkiye'ye hizmet eden siyasetçi, gazeteci, iş adamı ve sanatçıları ödüllendirdi.

Time Dergisi, okurlarının internet üzerinden yaptıkları oylama sonucu ödüle layık görülen isimler Sürmeli Otel'de düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ödül törenine siyaset, sanat ve iş dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Tören öncesi Troya Halk Oyunları Derneği üyelerinin sunduğu Zeybek gösterisini davetliler ilgiyle izledi.

Gösteri sonrası kürsüye gelen Time Dergisi Haber Müdürü Çiğdem Güçlü, kısa bir konuşma yaparak her yıl geleneksel hale getirdikleri ödül töreniyle Türkiye'ye hizmet eden insanları unutmadıklarını belirtti.

Güçlü'nün konuşması sonrası ödül almaya hak kazanan isimler tek tek kürsüye çıkarak ödüllerini aldı. Yılın bakanları kategorisinde ödüle layık görülen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı F. Nafiz Özak ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu'nun ödüllerini, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'la birlikte Trabzon gezisine katıldıkları için makamlarında verileceği açıklandı.

Yılın Siyasetçisi ödülüne ise SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ve Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener layık görüldü. Okurların oylarıyla belirlenen isimler, sırasıyla yılın valileri, bürokratlar, belediye başkanları ve sanayiciler kategorilerinde tek tek kürsüye davet edilerek ödüllerini aldı.