Gündem
24 Haz 2011 14:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:30

THY'DEN BÜYÜK BAŞARI! TÜRK HAVA YOLLARI DÜNYA İKİNCİSİ

Turk Hava Yolları, TURKISH DO & CO'nun ikramları ile Skytrax ödüllerinde tüm kategorilerde dünya ikincisi...

 
Skytrax degerlendirmesinde Avrupa'nın En İyi Havayolu sirketi secilen Türk Hava Yolları business, premium ekonomi ve ekonomi sınıfı ikramlarında dünyanın en iyi ikinci havayolu seçildi.
 
Sivil Havacılık sektörünün ürün ve kalitesini denetleyen Skytrax, Turk Hava Yolları’nın ucakta verdigi ikram hizmetlerini de ödüllendirdi. Türk Hava Yollari,  DO & CO ve Türk Hava Yollari ortaklığı olarak 2007 yılından beri Türkiye pazarında hizmet veren TURKISH DO & CO’nun şekillendirdiği ikram konseptiyle ,  En İyi Business Sınıfı Uçak İkramı, En İyi Premium Ekonomi Sınıfı Uçak İkramı ve En İyi Ekonomi Sınıfı Uçak İkramı olmak üzere üç kategoride de dünya ikincisi   olarak, havayolları ikram hizmetindeki başarısını bir kez daha kanıtladı.

Türk Hava Yolları için TURKISH DO & CO’nun şekillendirdiği ikram konsepti Türk misafirperverliği üzerine kuruldu.  Menüler de  özenle seçilen dünya tatlarının yanında Türk mutfağının zenginlikleri ön plana çıkartıldı. Tüm yemekler günlük olarak el işçiliği ile sadece en iyi, en  taze ürünler kullanılarak ve hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyularak hazırlanıyor. Yeni ikram konseptiyle birlikte uçaklarda beş yıldızlı restoranları aratmayacak servis şekli ve malzemesi kullanılmaya başlandı. Ayrıca yine bu konseptin bir parçası olarak Türk Hava Yolları’nın tüm uzun mesafeli uçuşlarında Uçan Aşçılar hizmet vermeye başladı. Hizmet kalitesini ölçmek için bağımsız bir şirket tarafından düzenli olarak  yapılan müşteri memnuniyeti anket sonuçları da hizmet vermeye başladığımız 2007 yılından bu zamana % 49 dan % 98’e kadar yükseldi. Bilindiği gibi geçtigimiz yılki Skytrax degerlendirmesinde de TURKISH DO & CO’nun  Türk Hava Yolları ekonomi sınıfında verdiği ikram hizmeti dünyanın en iyisi seçilmişti.