Magazin
02 Haz 2019 14:05 Son Güncelleme: 02 Haz 2019 19:05

THY ünlü oyuncuyu çileden çıkardı: Rezilsiniz

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Tuvana Türkay, kişisel Instagram hesabından dün paylaştığı hikayesinde, Türk Hava Yolları'na (THY) sitem de bulundu. Konuyla ilgili THY'de açıklama yaptı.

Türkay, THY uçağının körükten aytılmadığı halde kapıdaki yolcusunu almadığını belirterek bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa "Rezilsiniz" diye not düşen Türkay, "Rezilsin THY, uçak hala körükten ayrılmamışken kapıdaki yolcuyu almamak ve yakını burada beklerken" dedi. Türkay ayrıca paylaşımına, "Ben uçaktan ayrılıyorum, ama siz yolcuyu almıyorsunuz" diye de yazdı.

THY'DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili THY açıklama yaptı.

THY açıklamasında şöyle dedi:

“01.06.2019 Tarihli TK2572 istanbul -  Dalaman seferinde Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcusu Alper Potuk 00.45 seferine boarding tamamlandıktan sonra  00.41 de müracaat etmiştir. Geç müracaat bilgisi verdiğimiz Alper Bey uçak içerisinde beraberinde seyahat eden yolcumuz Tuvana Turkay Hanımı arayarak beni uçağa almıyorlar uçaktan in rötara girsin demesinden sonra Tuvana Hanım uçaktan inmiş daha sonrasında sosyal medyadan Türk Hava Yolları adına sefer ile ilgili paylaşımlarda bulunmuştur. Ayrıca Tuvana Hanım boarding sürecinde Alper Bey in geç kalabileceğini söylemesi üzerine, eğer Alper Bey yetişemezse uçmak istiyor musunuz diye sorulduğunda kendisinin uçacağının bilgisini boarding yapan arkadaşa söylemiştir.”

İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı:

 

Öte yandan, daha önce de sunucu Saba Tümer, Türk Hava Yolları uçağından bir video paylaşarak, “Yine rezalet yaşanıyor” demişti. Usta gazeteci Uğur Dündar da THY'nin yaklaşık 2 saatlik geç kalkışından sonra sosyal medya hesabından bu duruma tepki göstermişti.

 

ETİKETLER
#tuvana türkay #thy