Televizyon
08 Eyl 2018 15:42 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:50

This Is Us'ın Türkiye uyarlamasının oyuncu kadrosu belli oldu!

Twentieth Century Fox Television Distribution (TCFTVD), Amerika’nın 1 numaralı drama serisi “This Is Us”ı lisansladığını duyurdu.

TCFTVD, “This Is Us” dizisi için ilk format anlaşmasını FOX Türkiye ile gerçekleştirdi ve bu anlaşma kapsamında dizinin prodüksiyonunu Türkiye’nin en büyük yapımcılarından, MEDYAPIM üstlenecek.

Yeni yayın döneminde FOX izleyicisiyle buluşacak olan, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Merve Girgin’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı ‘’This Is Us’’ dizisinin uyarlamasında başrolleri Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan paylaşacak.

Şimdiye kadar 19 EMMY Ödülü adaylığından ikisini kazanan “This Is Us” dizi uyarlamasının kadrosunda ayrıca; İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Serkan Ercan gibi deneyimli isimler de yer alacak.

FOX Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner ise “Yayınlandığı günden bu yana bir fenomen haline gelen “This Is Us” dizisinin ilk yerel uyarlamasını üstleneceğimizden dolayı son derece heyecanlıyız. Türkiye'nin önde gelen eğlence kanallarından biri olarak bu projeyi ilk kez Türk izleyicisiyle buluştururken, MEDYAPIM ile halihazırda sürdürdüğümüz başarılı projelere, bir yenisini daha eklemeyi hedefliyoruz.” diyerek projeyle ilgili heyecanını dile getirdi.

TCFTVD Format Lisanslamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Dorothy Crompton, Ekim ayında yayınlanması planlanan yerel uyarlamayı denetleyecek, FOX Networks Group Content Distribution (FNGCD) ise dizinin türkçe uyarlamasının uluslararası satışından sorumlu olacak ve Cannes’da gerçekleştirilecek olan MIPCOM fuarında diziyi tanıtmaya başlayacak.

TCFTVD Uluslararası İçerik Dağıtımından Sorumlu Başkanı Gina Borgi, “Dizinin ABD'de bir numaralı dizi olmasının sebebi mükemmel öykü anlatımını, zorlayıcı aile temalarıyla birleştiriyor olması ve bunu eşsiz ve özgün bir şekilde yapıyor olması. Bu temalar evrensel ve yerel uyarlama için ideal.” dedi.

Borgi, dizinin ilk uyarlaması için FOX Türkiye ve MEDYAPIM ile birlikte çalışmaktan dolayı büyük heyecan duyduklarını da sözlerine ekledi.

MEDYAPIM Kurucusu Fatih Aksoy da “This Is Us” dizisinin uyarlamasını Türk izleyicisi ile buluşturacağımızdan ötürü heyecanlıyız. Bu diziyi diğer dizilerden ayıran, hayatın içinden olmasıdır. Dizinin gerçekliği, gerçek hayatta “olabilecekleri” değil “olanları” içermesinden kaynaklanıyor. İzleyiciler bir dizi yerine kendi hikayelerini izliyormuş gibi hissedecekler. Bundan dolayı dizinin başarılı olacağından şüphemiz yok. MEDYAPIM ailesi olarak TCFTVD ve FOX Türkiye’ye iş birlikleri için teşekkür ederim.” diyerek düşüncelerini paylaştı.

HAYAT KADAR SAHİCİ. HAYAT KADAR KARMAŞIK.

“This Is Us” ilk aşkı annesi-babası olan ve çocukluğuna özlem duyan herkesin, her yaştan insanın kalbine dokunacak. Aile, şefkat, dostluk, aşk, vefa gibi kelimelerin anlamlarını yeniden hatırlatacak. Dizi, hayatın verdiği ekşi limonları, limonataya çeviren bir tarifi paylaşmaya, salıncağını terk etmeyen büyük çocuklara sahici bir masal anlatmaya geliyor.

Genel Hikaye:

Aynı gün otuz beşine basan dört insan… Dördü de hayatlarının en önemli gününü yaşamak üzere…

Cem (Celil Nalçakan) çok sevdiği karısı Reyhan’la (Songül Öden) doğum gününü kutlamaya hazırlanırken, Reyhan’ın aniden doğum sancısı tutar. Riskli bir doğum olmasına rağmen, son ana kadar her şeyin yolunda gideceğine ve üçüzleri kucaklarına alacaklarına inanırlar. Ancak hayatın onlar için bambaşka bir planı vardır.

Beş yıldır büyük bir markanın reklam yüzü olan Berk’in (Birkan Sokullu) asıl hayali oyuncu olmaktır. Sonunda iyi bir filmde oynama şansı yakalar ancak yapımcısından izin alamaz. Şimdi önünde önemli bir yol ayrımı vardır. Ya her şey eskisi gibi devam edecek, ya da Berk özgürlüğü seçip bedelini ödeyecektir.

Karısı ve çocuklarıyla huzur içinde yaşayan Mahur’un (Olgun Toker) bir sırrı vardır. Bir süredir biyolojik babasını bulmaya çalışmaktadır. İyi haberi doğum gününde alır. Ancak babasıyla tanıştığında öğreneceği gerçek onu büyük bir hayal kırıklığına uğratacaktır.

Çocukluğundan beri başı kilolarıyla dertte olan Beste (Elçin Afacan), otuz beşinci doğum gününde yeni bir karar alır. Bugüne kadar hayatı umduğu gibi gitmemiştir ve artık dizginleri ele almanın vakti gelmiştir. Ne pahasına olursa olsun zayıflayacaktır. Hiçbir şey onu yolundan alıkoyamaz. Aşk dışında…

Bu beş insanın başına ne gelirse gelsin, onların bildikleri bir şey var; Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey.