Televizyon
06 Eki 2020 09:46 Son Güncelleme: 06 Eki 2020 09:49

The Witcher’ın ikinci sezonundan ilk kareler

Netflix, The Witcher’ın ikinci sezonundan ilk görselleri paylaştı. Çekimleri İngiltere’de devam eden diziden yayınlanan görsellerde Geralt of Rivia karakteri yer alıyor.

Netflix, The Witcher’ın ikinci sezonundan ilk görselleri paylaştı. Çekimleri İngiltere’de devam eden diziden yayınlanan görsellerde Henry Cavill’ın canlandırdığı Geralt of Rivia karakteri yer alıyor.

Dünyaca ünlü kitap dizisinden uyarlanan The Witcher destansı bir ailenin epik öyküsünü konu alıyor. Yalnız bir canavar avcısı olan Rivialı Geralt, insanların yaratıklardan bile daha kötü olabildiği bir dünyada kendine yer edinmeye çalışmaktadır. Ancak kader onu güçlü bir büyücü ve tehlikeli bir sırra sahip genç bir prensesle karşılaştırır. Üçlü, artık her geçen gün daha da vahşi hale gelen bu kıtada birlikte yürümeyi öğrenmelidir.

 

The Witcher'in 2. sezonunda Yennefer'in hayatını Sodden Savaşı'nda kaybettiğine inanan Geralt of Rivia, Prenses Cirilla'yı bildiği en güvenli yere, doğduğu eve Kaer Morhen'e getirir. Kıta’nın kralları, elfleri, insanları ve şeytanları onun duvarlarının dışında üstünlük için çabalarken, Cirilla’yı çok daha tehlikeli bir şeyden korumak zorundadır: kızın içinde sahip olduğu gizemli güçten.