Televizyon
24 Ağu 2022 10:30 Son Güncelleme: 24 Ağu 2022 10:34

The Lord of the Rings: The Rings of Power'dan yeni fragman

Başlamasına sayılı günler kala The Lord of the Rings: The Rings of Power'dan yeni bir fragman yayımlandı. Dizi, ilk iki bölümüyle 2 Eylül'de Amazon Prime Video ekranlarında olacak

Yüzüklerin Efendisi filmlerinde anlatılan olayların binlerce yıl öncesinde geçecek olan The Lord of the Rings: The Rings of Power'dan yeni bir fragman yayınlandı. J.R.R. Tolkien'in Orta Dünya tarihinin efsanevi İkinci Çağı'nı ilk kez ekranlara taşıyacak olan dev bütçeli dizi, Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak.

Box Office Türkiye'nin haberine göre, ilk iki bölümüyle tüm dünyada aynı anda prömiyer yapacak olan dizi, saat dilimi farkları nedeniyle bazı ülkelerde 1 Eylül bazı ülkelerde ise 2 Eylül'de izleyiciyle buluşacak.

TÜRKİYE'DE İLK KEZ 2 EYLÜL'DE EKRANLARA GELECEK

Birinci bölümü Shadow of the Past adını taşıyan The Lord of the Rings: The Rings of Power, Türkiye'de ilk kez 2 Eylül'de sabaha karşı 4'te ekranlara gelecek. Dizinin 8 bölümden oluşan ilk sezonunun kalan bölümleri haftada bir yayınlanacak ve dizi 14 Ekim'de sezon finali yapacak.

THE LORD OF THE RİNGS: THE RİNGS OF POWER'IN OYUNCU KADROSU

Kimileri daha önceden tanınan, kimileriyse yeni olan karakterlerin göreceli bir barış döneminden sonra uzun zamandır korkulan kötülüğün Orta Dünya'da yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşmelerine odaklanan dizinin geniş oyuncu kadrosunda Cynthia Addai-Robinson (Míriel), Robert Aramayo (Elrond), Owain Arthur (Durin IV), Maxim Baldry (Isildur), Nazanin Bonindi (Bronwyn), Morfydd Clark(Galadriel), Ismael Cruz Córdova (Arondir), Charles Edwards (Celebrimbor), Trystan Gravelle (Ar-Pharazôn), Lenny Henry (Sadoc Burrows), Ema Horvath (Eärien), Markella Kavenagh (Elanor Brandyfoot), Tyroe Muhafidin (Theo), Sophia Nomvete (Disa), Lloyd Owen (Elendil), Megan Richards (Poppy Proudfellow), Dylan Smith (Largo Brandyfoot), Charlie Vickers (Halbrand), Leon Wadham (Kemen), Benjamin Walker (Gil-galad) ve Sara Zwangobani (Marigold Brandyfoot) gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda dört bölümde Wayne Yip, ikişer bölümde ise J.A. Bayona ve Charlotte Brändström oturuyor.