Kültür Sanat
22 Ağu 2023 18:27 Son Güncelleme: 22 Ağu 2023 18:31

'The Last of Us'ın kaç sezon süreceği açıklandı

'The Last Of Us' dizisinin yaratıcılarından Craig Mazin, dizinin 4 sezon olarak planlandığını söyledi. Dizi, devam etmekte olan Hollywood grevi nedeniyle prodüksiyon sürecine geçemiyor.

Başrollerinde Pedro Pascal ve Bella Ramsey’nin yer aldığı 'The Last of Us' dizisinin, 4 sezon olacak şekilde planlandığı öğrenildi.

Konuya ilişkin The Hollywood Reporter'a konuşan dizinin yaratıcılarından Craig Mazin, "Asla bilemezsiniz. Sonunda üç ya da beş sezon daha olabilir. Ama dört daha iyi gibi görünüyor. Anlattığımız hikâye nedeniyle bazı sezonlar daha az bölüme ihtiyaç duyarken bazıları daha fazla bölüme ihtiyaç duyuyor. Asıl iyi haber ise seyircilerin de daha fazlasını istiyor olmaları" ifadelerini kullandı. Mazin, dizisiyle ilgili asıl önemli ölçütün izleyicilerin sezonlardan memnun kalmaları olduğunu belirtti. 

'BU HİKAYE BİR SEZONA SIĞMAZ'

Mazin oyun serisinin ikinci kısmının birden fazla sezonla ekrana taşınması iddiaları hakkında, “Kesinlikle doğrulayabileceğim tek şey, bu hikayenin (2. oyunun) bir sezona sığmadığı olur” diye konuştu.

"The Last of Us", 2013'te oyun şirketi Naughty Dog tarafından PlayStation için bir oyun serisi olarak yaratılmıştı. Seri, daha sonra Neil Druckmann ve Craig Mazin ikilisi yönetiminde ekranlara taşındı.

Şu ana kadar, 25 dalda Emmy'e aday gösterilen ve IMDb puanlarında 8,8/10 gibi bir ortalama yakalayan dizinin yalnızca bir sezonu yayınlandı. Dizi, devam etmekte olan Hollywood grevi nedeniyle prodüksiyon sürecine geçemiyor.