Politika
06 Şub 2023 00:03 Son Güncelleme: 06 Şub 2023 00:10

The Guardian’ın haberine AK Parti'den sert sözler

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili haberi nedeniyle İngiliz The Guardian'a sert tepki gösterdi. Çelik, "Bunların hepsi sadece kara propagandadır. Her zaman olduğu gibi milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar" dedi.

İngiltere'de yayın yapan The Guardian Gazetesi'nde, 'Türkiye'nin iki yüzlü 'padişahı' batının dostu değil' başlığıyla yayınlanan makalede skandal ifadeler kullanıldı. Yazar Simon Tisdall yazısında, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO ve demokratik ilkelere karşı giderek artan düşmanca tutumu artık cezasız kalamaz' ifadesine yer verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, The Guardian Gazetesi’nde yayınlanan skandal çağrıya sert tepki gösterdi.

Çelik, sosyal medya hesaplarından şu ifadelere yer verdi:

Seçim yaklaşırken Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye’yi hedef alan yayınlar yine sıraya girdi. Bunların hepsi sadece kara propagandadır. Her zaman olduğu gibi milletimizin iradesine çarpıp çöp olacaklar.

“DAR KAFALI YAKLAŞIMLAR DIŞINDA OYUNCAKLARI KALMADI”

On yıllar evvel darbe yaptırarak Türkiye’ye yön verenler, tamamen etkisiz hale geldiler. O nedenle şimdi yayın faaliyeti, analiz ve propaganda gibi kanallar üzerinden etki yaratabileceklerini sanıyorlar. Ucuz yöntemler ve dar kafalı yaklaşımlar dışında oyuncakları kalmadı.

“MİLLETİMİZİN İRADESİ BU ŞEBEKELERE GEREKLİ CEVABI VERMEYE DEVAM EDİYOR”

Sandık yaklaştıkça bu kara propagandaların ve siyasi hayatımızı etki altına çalışmaya çalışan şebekelerin sayısı artacak. Hiçbirinin zerre kadar değeri ve etkisi yok. Cumhurbaşkanımızın dirayetli siyaseti ve milletimizin iradesi bu şebekelere gerekli cevabı vermeye devam ediyor.