Kültür Sanat
28 Ara 2021 07:38 Son Güncelleme: 28 Ara 2021 07:42

The Batman filminin yeni fragmanı yayınlandı!

The Batman'in vizyona girmesine yaklaşık 3 ay kala Warner Bros. filmin üçüncü fragmanını yayınladı. Fragman, Batman-Catwoman ikilisinin ilişkisine odaklandı.

Robert Pattinson’ın başrolde olacağı The Batman’in üçüncü fragmanı yayınlandı. ‘The Batman - The Bat and The Cat’ adındaki yeni fragmanın odağı ise Catwoman’dı.

Warner Bros. Pictures'ın resmi YouTube kanalından bugün paylaşılan fragman, Batman ve Catwoman arasındaki ilişkiye dair ufak detaylara yer verirken senaryodan da ufak tefek ipuçları sundu. Fragman  önceki serilerden biraz farklı görüleceğini ipuçlarını seyirciye veriyor. Zaten filmin yönetmeni Matt Reeves’in açıklamaları da bu yönde olmuştu. Reeves, yeni Bruce Wayne’i oluştururken ünlü alternatif rock ve grunge grubu Nirvana’nın solisti ve gitaristi Kurt Cobain’den ilham aldığını açıklamıştı.

"ŞU ANA KADAR KARŞILAŞACAĞINIZ EN KORKUTUCU BATMAN"

Robert Pattinson’ın yanı sıra Colin Farrel, Jeffrey Wright, Paul Dano, Zoe Kravitz ve Andy Serkis gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran film, yine yönetmen Reeves’in ifadeleriyle “şu ana kadar karşılaşacağınız en korkutucu Batman’i size gösterecek”.

The Batman, 4 Mart 2022 tarihinde beyaz perdeye yansıyacak.

İşte yayınlanan son fragman…