Kültür Sanat
26 Mar 2022 17:36 Son Güncelleme: 26 Mar 2022 17:53

The Batman filminden silinen 'Joker' sahnesi paylaşıldı: Batman ve Joker karşı karşıya...

Mart ayının ilk günlerinde vizyona giren The Batman filminden silinen bir sahne yayımlandı. Sahnede efsanevi kötü karakter Joker ile Batman'in Arkham Akıl Hastanesi'nde bir görüşme gerçekleştirdiği görüldü.

The Batman, 2022 Mart ayının başında vizyona girerek hayranlarıyla buluşmuştu. DC çizgi romanlarının ‘Kara Şövalye’ lakaplı kahramanının maceralarına farklı bir bakış açısı ve farklı oyuncularla odaklanan yapım, seyirciyle buluştuğu ilk günden beri gündemden düşmedi.

Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano gibi yıldız isimlerin kadrosunda bulunduğu The Batman filmi, dünya çapında gişe rekorları kırarak, Spider-Man: No Way Home gibi gişede başarı elde etti. 

Şimdi ise The Batman’den silinen ve filmin hayranlarını heyecanlandıran bir sahne paylaşıldı. Silinen sahnede, Batman ile Joker’in Arkham’da bir konuşma gerçekleştirdikleri görüldü. Filmin yönetmeni Matt Reeves de geçen ay yaptığı açıklamalarda bu sahnenin; Riddler karakterinin işlediği bir cinayetten sonra gerçekleştiğini, Batman’in de Riddler karakterini neden bunları yaptığını anlamak için Joker ile görüşmeyi tercih etiğini aktarmıştı.

İŞTE THE BATMAN FİLMİNDEN SİLİNEN SAHNE...