Polemik & Kulis
07 Kas 2017 09:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:14

TGRT Haber'den şok ayrılık! Hangi ekran yüzü istifa etti? (Medyaradar/Özel)

5 yıldır TGRT Haber'de görev yapan tecrübeli isim sürpriz bir kararla kanalla yollarını ayırdı.

TGRT Haber'in deneyimli ekran yüzü Özlem Pala görevinden istifa etti. 

5 yıldır farklı kuşaklarda haber bültenlerinin moderatörlüğünü yapan Özlem Pala son bir yıldır Gün Biterken haber kuşağını sunuyordu.

Haber spikerliğinin yanısıra Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ile tarih programı sunmuş, “Benim Evim” adındaki emlak programıyla da inşaat ve emlak sektöründe çokça konuşulmuştu.

İstifanın nedeni ve güzel sunucunun bir sonraki adresi merak konusu...



Özlem PALA kimdir?

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Özlem Pala mesleğe 1997’de Flash TV ‘de muhabir/editör olarak başladı. TV Em ve TGRT Haber’de sunucu olarak çalıştı. Özlem Pala TGRT Haber’de son olarak Gün Biterken kuşağını sunuyordu.

AYRILIĞINI BÖYLE DUYURDU

5 yıldır görev yaptığı TGRT Haber'den istifa ederek ayrılan Özlem Pala, twitter hesabından yaptığı paylaşımda çalışma arkadaşlarına ve izleyicilere teşekkür etti.

Pala, "Beş yıldır severek görev yaptığım TGRT Haber TV  ile helalleşip, yollarımızı ayırdık.Gerek personeli,  gerek izleyici kitlesi ile çok özel bir kanalda çalışmanın ayrıcalığını 5 yıl boyunca yaşadım.Ailem gibi gördüğüm tüm çalışma arkadaşlarıma ve hep yanımda olan  TGRT Haber izleyicilerine teşekkürü bir borç bilirim" dedi.



MEDYARADAR/ÖZEL