Polemik & Kulis
21 Kas 2022 11:36 Son Güncelleme: 21 Kas 2022 12:24

TGRT Haber’deki ‘Bilmedikleriniz’e yeni transfer! Yasemin Bozkurt’la partnerlik yapacak…

Sevilen ekran yüzü TGRT Haber’de devam eden “Bilmedikleriniz” programına dahil oldu.

Beğenilen ekran yüzü Pınar Ergüner, TGRT Haber’de devam eden ‘Bilmedikleriniz’ programına dahil oldu. Ergüner, başarılı programda televizyonun ikonik programlarının yapımcısı ve yüzü Yasemin Bozkurt’la partnerlik yapacak.

 

Gündemin tüm önemli başlıkları iki başarılı kadın tarafından yorumlanıyor. Gündeme farklı bir bakış açısı getiren program, izleyici tarafından da çok ilgi görüyor. Program hafta içi her gün 10.00 11.30 arasında ekrana geliyor.

PINAR ERGÜNER KİMDİR?

Özel Seymen Lisesi’nin ardından Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı’ndan 1998’de mezun oldu.

Spikerliğe ilk olarak 1998’de Süper Kanal’da Serpil Akıllıoğlu ile başladı. 1999-2000 yılları arasında Show TV’de haber spikerliği yaptı.

1999 yılında “Diyalog Anlatım ve İletişim Güzel ve Doğru Türkçe Konuşma” dalında ödül aldı.

Üniversite yıllarında tiyatro oyunculuğu yaptı. 2000-2013 tarihleri arasında CNN TÜRK'te spikerlik ve Türkiye’nin en çok izlenen hafta sonu programlarından “Hafta Sonu Keyfi” programını yaptı.

NTV’de ise yine bir sene “Hafta Sonu” programını sunduktan sonra , 2 sezon üst üste Beyaz Tv’de “Beyaz Magazin” programının moderatörlüğünü üstlendi.

Uçan Kuş kanalında kadına şiddet konularının işlendiği “Olay Yeri” programıyla , kadın programları sunucuları arasında yer aldı.