Polemik & Kulis
28 Mar 2014 13:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:01

TGRT Haber'de üst düzey ayrılık! Hangi yönetici "maaş" yüzünden istifa etti? (Medyaradar/Özel)

Maaş krizini bir türlü çözemeyen İhlas Yayın Grubu'nda sıkıntı devam ediyor. Kurumu sarsan istifa haberi bu kez TGRT Haber'den geldi.

İhlas Grubu mali krizi bi türlü atlatamadı. Maaş krizi devam ediyor. Çalışanların 3 ayı aşkın süredir maaş alamadığı grupta kan kaybı sürüyor. Bu kez TGRT Haber'i sarsan bir istifa haberi geldi. 5 ay önce TGRT HABER Reklam Grup Başkanlığı'na getirilen deneyimli yönetici Mine Akdağ ödenmeyen maaşlar nedeniyle yönetime istifasını sundu.

Sabah-Atv Grubunda uzun yıllar Reklam Genel Müdürlüğü görevini yürüten Mine Akdağ, daha önce Dünya, Akşam, Cumhuriyet, Yerel televizyon kanalları ve Digital Medyada da yöneticilik yaptı.

MAAŞ KRİZİNE ÇARE BULUNMAYINCA...

Kısa süre önce de Türkiye Gazetesi'nde bir şok yaşanmış, gazetenin genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak, yönetimle yaptığı toplantı sonrası maaş krizine çare bulunmayınca istifa yolunu seçmiş, Nuh Albayrak'tan boşalan genel yayın yönetmenliği görevine ise İsmail Kapan getirilmişti.
Türkiye Gazetesi ve TGRT Haber'de ödenmeyen maaşların rahatsızlığının giderek arttığı, yeni istifaların da gelebileceği söyleniyor...

MEDYARADAR/ÖZEL