Medya
03 Tem 2021 23:33 Son Güncelleme: 03 Tem 2021 23:42

TGRT Haber muhabiri Sultan Akten'in mutlu günü! Özcan Temiz ile dünyaevine girdi

TGRT Haber muhabiri Sultan Akten ile Özcan Temiz dünyaevine girdi. Bugün gerçekleşen düğünde, yakın dostları ikiliyi yalnız bırakmadı.

TGRT Haber muhabiri Sultan Akten, Özcan Temiz ile dünya evine girdi. İkiliyi, en mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı.

“O ARTIK SULTAN AKTEN TEMİZ…”

İkilinin düğününden en özel anları Instagram hesabından paylaşan TGRT Haber muhabiri Özay Erad, altına şu notu düştü: “O; Sultan Akten. TGRT Haber'in bana kazandırdığı en özel kişilerden biri. Yeni bir hayata adım atmak hiç ama hiç kolay değil. Hele hele mesleğin hayatın içinde geçiyorsa. Gördüklerin, yaşadıkların, hayatın ögrettikleriyle yeni hayata başlamak çok zor. Amaaaaaa seversen, aradığın huzuru, güveni, saygıyı bulursan, inanırsan hemen yeni bir hayata başlarsın. Sultan'ı ki de öyle oldu. Özcan ile Karşılıklı aynı duyguları paylaştılar son noktayı da koydular. Bizim o artık Sultan Akten Temiz. Sağlık huzur mutluluk sizinle olsun.”

 

“HAYATIMDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR…”

Akten, geçtiğimiz günlerde kına gecesinden yaptığı paylaşımın altına şu notu düşmüştü: “Sizlerle ekran aracılığı ile yıllardır acı tatlı birçok haber paylaştım…Yıllar içerisinde ailenizin kızı gibi görenleriniz bile oldu…Dedim ki madem öyle, bugün de benden güzel bir haber paylaşayım…hayatımda yeni bir dönem başlıyor…bu da o dönemin ilk adımlarından biri…hepinizi kına geceme davet etme imkanım olamazdı belki ama bu mutlu günüme böyle de olsa ortak olun istedim.”