Gündem
26 Ağu 2013 17:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:22

TGF'DEN YAŞ GÜNÜNÜ KUTLAYAN İKİ GAZETEYE TEBRİK MESAJI!

TGF ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, yeni yaşını kutlayan iki gazeteye tebrik mesajı yolladı

Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu (TGF) Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (İGC) Atiial Sertel, İzmir'de yayın yapan Yeni Asır'ın 119. Gözlem'in ise 23. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Türk basınının gelişimine öncülük eden, çok sayıda ilki hayata geçiren ve gazeteci yetiştiren İzmir basınının iki gözbebeği gazetenin yeni yaşlarını kutladığını ifade eden TGF Genel Başkanı ve İGC Başkanı Atilla Sertel, şunları söyledi:

“Bugün İzmir basını için önemli ve anlamlı günlerden biri daha yaşanıyor. Osmanlı’dan bu yana Türk basın tarihine tanıklık eden, bu süreçte basın camiasına birçok ilki ve gazeteciyi kazandıran, çok uzun yıllardır gazeteciler için bir okul görevi gören Yeni Asır Gazetesi 119, duayen gazeteci Çetin Gürel tarafından kurulan, bölge ve Türkiye ekonomisinin nabzını tutan haftalık Gözlem Gazetesi de 23’ncü yaşını kutluyor. Türk devletinin özgürlük savaşının başladığı tarih olan 26 Ağustos günü kurulan iki gazetemiz de daha nice yıllar yaşasın. Her iki kurumun da çok daha uzun yıllar istihdam yaratmaya, bir okul görevi görüp genç gazetecileri yetiştirmeye, ilkeli, dürüst, tarafsız yayın politikalarından hiçbir zaman sapmadan Türk basınına yön vermeye devam etmelerini diliyorum”