Gündem
27 Kas 2013 16:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

TGC'den Necmi Tanyolaç için taziye mesajı!

Usta gazeteci Necmi Tanyolaç’ın ölümünün ardından TGC Yönetim Kurulu baş sağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), Türkiye Spor Yazarları Derneği ve TGC Basın Senatosu önceki başkanlarından Necmi Tanyolaç dün vefat etti. TGC Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü, Basın Şeref Kartı sahibi Necmi Tanyolaç’ın ölümünün ardından TGC Yönetim Kurulu baş sağlığı mesajı yayınladı. Mesajda “Önceki başkanlarımızdan Necmi Tanyolaç’ı kaybettik. Üzüntümüz sonsuz. Gazeteciliğe ve spora büyük emek veren Necmi Tanyolaç’ın kederli ailesine, yakınlarına ve basın topluluğumuza baş sağlığı diliyoruz” denildi.

TGC BAŞKANI OLCAYTO: BASIN ETİĞİNİN KORUNMASINDA ÖNEMLİ KATKILAR VERDİ

TGC Başkanı Turgay Olcayto ise büyük ustanın ölümünün ardından üzüntüsünü şöyle dile getirdi:

“Necmi Tanyolaç, spor basınına yaptığı katkılar kadar, toplum sorunları konusunda yazdığı yazılar ve çalışmalarla da dikkati çeken bir meslektaşımızdı. TGC’nin kurumsallaşmasında katkıları unutulmaz. Basın Senatosu’nda birlikte çalıştığımız dönemlerde de basın etiğinin korunmasında önemli katkılar verdi. Kendisini şükranla anıyor, anısı önünde saygıyla eğiliyorum.”

Necmi Tanyolaç’ın cenazesi 28 Kasım Perşembe günü saat 10.30’da Levent’te TSYD’nin merkezinin önünde düzenlenecek törenin ardından Şişli Camisi’ne götürülecek. Öğleyin kılınacak cenaze namazının ardından Feriköy Aile Mezarlığı’nda toprağa verilecek.