Gündem
15 Haz 2019 13:47 Son Güncelleme: 15 Haz 2019 14:43

TGC’den duayen gazeteci için başsağlığı mesajı!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, spor yazarı Eyüp Karadayı, 15 Haziran 2019 Cumartesi günü hayatını kaybetti.

Karadayı’nın cenazesi 16 Haziran 2019 Pazar günü Üsküdar’daki Şakirin Camisi’nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek. TGC Yönetim Kurulu, spor yazarı Eyüp Karadayı’nın vefatının ardından baş sağlığı mesajı yayınladı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, basın şeref kartı ve Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü (2004) sahibi spor yazarı Eyüp Karadayı, 15 Haziran 2019 Cumartesi günü vefat etti.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Eyüp Karadayı’nın vefatının ardından bir baş sağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu görüşler yer aldı:

“Gazetecilik mesleğine ve spor haberciliğine uzun yıllar hizmet veren meslektaşımız Eyüp Karadayı’yı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Eyüp Karadayı’nın ailesine ve basın topluluğuna baş sağlığı diliyoruz. Karadayı’yı unutmayacağız.”

Karadayı’nın cenazesi 16 Haziran 2019 Pazar günü Üsküdar’daki Şakirin Camisi’nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

EYÜP KARADAYI KİMDİR?
1933 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye ve Siyasi İlimler bölümünü ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Millet, Son Posta, Akşam, Tercüman, Hürriyet, Sabah ve son olarak Star gazetelerinde çalıştı. Karadayı, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin İstanbul Şube Başkanlığını yaptı. Eyüp Karadayı'nın "Hakem Sizsiniz", "Bilişim Çağı", "Ayıptır Söylemesi 1" ve "Ayıptır Söylemesi 2" kitapları yayınlandı. Karadayı, iki çocuk babasıydı. Basın Şeref Kartı ve Burhan Felek Basın Hizmet Ödülleri sahibiydi.