Gündem
25 Eki 2011 13:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

TGC VE İGC HEYETİ SİLİVRİ'YE GİDECEK!

TGF ve İGC temsilcilerinden oluşan heyet, Adalet Bakanlığı'ndan aldığı özel izinle Silivri'ye gidecek

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) yönetim kurulundan oluşan bir heyet, Adalet Bakanlığı’ndan aldığı özel izinle yarın (26 Ekim Çarşamba) Silivri’de tutuklu bulunan gazetecileri ziyaret edecek.
 
Heyette Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, TGF Genel Başkan Vekili ve Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca, TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal, TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Trakya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Lütfü Karakaş, TGF Genel Sekreteri Merih Ak, TGF Yönetim Kurulu üyesi ve Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, İGC Başkan Yardımcısı Ali Ekber Yıldırım ile İGC Genel Sekreteri Misket Dikmen yer alıyor.

TGF ve İGC temsilcilerinden oluşan heyet, Adalet Bakanlığı’ndan aldığı özel izinle Silivri 1 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Mustafa Balbay, Tuncay Özkan, Soner Yalçın, Silivri 2 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Nedim Şener, Ahmet Şık, Turhan Özlü ve Silivri 5 No.lu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan Prof. Dr. Mehmet Haberal ile açık görüş yapacak.

 

ETİKETLER
#tgc #silivri #igc #heyet