Gündem
04 Ağu 2013 01:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:19

TGB OPERASYONUNA ÜNLÜLERDEN SERT TEPKİ!

TGB'ye yapılan operasyonu, sanat, medya ve basın dünyasının ünlü isimleri akıl tutulması olarak yorumladı.

Silivri'de pazartesi günü yapılacak olan Ergenekon davası karar duruşması öncesi, herkesi Silivri'ye çağıran TGB (Türkiye Gençlik Birliği), İşçi Partisi ve Ulusal Kanal yöneticilerine karşı polis sabah erken saatlerde İstanbul ve Ankara'da büyük bir operasyon başlatmıştı . 20 kişinin gözaltına alındığı operasyonu ünlü isimler Twitter adreslerinden sert bir şekilde eleştirdi.

Açılan #DirenTGB hastag'i kısa süre en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

İşte o tweetler:

Hikmet Çetinkaya: İşçi Partisi,Ulusal, Kanal,Aydınlık ve TGB'ye şafak baskını...Silivri'ye gidecekleri yıldırma operasyonu.

Oktay Ekşi: Türkiye Gençlik Birliği bürolarına  polis BASKIN yapmış. Hepsini toplamışlar. Sebep TGB'nin herkesi Silivri'ye çağırmasıymış. O DA MI SUÇ?

Kamer Genç: İşçi Partisi ve yan kuruluşlarına yapılan hukuksuz azgın ve faşit baskını şiddetle ve nefretle kınıyorum. Bay Recep buna akıl tutulması denir.

Can Ataklı: Bu akıl tutulmasıdır. kimileri silivri’nin basılıp tutukluların kaçırılacağını bile söyleyebiliyor. iktidarın korkusu demek ki çok büyük.

Behzat Ç: TGB baskını, faşizmin ayak sesleridir.

Barbaros Şansal: İP ve TGB ye Şafak Operasyonu uygulayan zihniyet, Cumhuriyetin Aydınlığı ve Atatürk mü gözünüzü kör ediyor !

Onur Akay: TGB'ye yapılan operasyon bu ülkenin gençliğini susturamayacak! Resmen akıl tutulması...

Hayko Bağdat: Silivri'de Veli Küçük gibi katiller yargılanıyor. Buna rağmen TGB'ye yapılan operasyonu usulsüz ve sorumsuz buluyorum. Soruldu, söyleyeyim.