Spor
03 Mayıs 2023 21:02 Son Güncelleme: 03 Mayıs 2023 21:08

TFF hedefteki hakemin düdüğünü astı! VAR kayıtları başını yaktı

Türkiye Futbol Federasyonu, bu sezon özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe'den ağır tepki gören hakem Ali Palabıyık'a sezon sonuna kadar görev verilmeyeceğini açıkladı. Altınordu-Bandırmaspor maçının VAR kayıtlarının incelenmesi sonucu Palabıyık'a performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmeyeceği belirtildi.

TFF, Altınordu - Bandırmaspor maçındaki VAR kayıtları incelemesi sonucunda; Ali Palabıyık'a performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmeyeceğini açıkladı.

"VAR KAYITLARI İNCELENDİ"

TFF'den yapılan açıklamada, "Spor Toto 1. Lig'in 35. haftasında 30.04.2023 günü oynanan Altınordu - Beyçimento Bandırmaspor müsabakasının hakem yönetimi ile ilgili teknik değerIendirme ve VAR kayıtları incelemesi sonucunda; müsabaka hakemine performans yetersizliği nedeniyle sezon sonuna kadar görev verilmemesi yönünde karar alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE'NİN HEDEFİNDEYDİ

Palabıyık, Galatasaray-Alanyaspor ve Adana Demirspor- Fenerbahçe maçlarında gösterdiği yönetimle iki büyük kulübün tepkisini çekmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Biz görevde olduğumuz sürece o arkadaş bizim maçlarımızı yönetmeye gelemeyecek" demişti.