Spor
09 Şub 2023 21:45 Son Güncelleme: 09 Şub 2023 21:51

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Christian Atsu açıklaması: 'Siyahi bir kişi çıkarıldı ama...'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi; Spor Toto Süper Lig'de alınan kararların açıklamasını yaparken, enkaz altında kalan Christian Atsu ile ilgili de konuştu. TFF Başkanı, göçük altından siyahi bir kişinin çıkarıldığını ancak o kişinin Atsu olup olmadığının bilinmediğini dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi; profesyonel futbol müsabakalarının 3-4 Mart tarihlerinde oynanmasının planlandığını açıkladı. Hatayspor'un ligden çekildiğini belirten Büyükekşi, Gaziantep FK'nın da çekilmek istemesi halinde haklarının baki kalacağını duyurdu.

 

Öte yandan enkaz altında kalan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu ile ilgili de konuşan Büyükekşi, oyuncunun son durumunu açıkladı.

"SİYAHİ BİR KİŞİ ÇIKARILDI"

Enkazdan siyahi birinin çıkarıldığını dile getiren TFF Başkanı, "Christian Atsu ile ilgili Hatayspor başkanımız ile görüştük. Siyahi bir kişinin enkaz altından kurtulduğunu ancak Christian Atsu mu değil mi bilmediğini söyledi. Tam bir netlik yok. İnşallah çıkarılan kişiler arasındadır." ifadelerini kullandı.

TANER SAVUT DA AYNI ENKAZDA

Christian Atsu'nun bulunduğu enkazda Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut da yer alıyor ve arama kurtarma çalışmaları devam ediyordu.