Ekonomi
20 Şub 2022 10:24 Son Güncelleme: 20 Şub 2022 10:31

Tevfik Göksu’dan flaş su zammı açıklaması: "İmamoğlu çıkıp PR yapacaktı"

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Göksu canlı yayında CHP ve İYİ Parti'nin su zammı üzerinden AK Parti ve MHP'ye siyasi tuzak kurmaya çalıştığını belirterek, “Siyasi bir tuzak kuruyorlardı biz tuzağı bertaraf ettik." dedi

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu CNN Türk'te gündeme dair açıklamalarda bulundu. Göksu İBB Meclisi'nde reddedilen İSKİ'nin su zammı teklifine ilişkin konuya açıklık getirerek CHP ve İYİ Parti'nin siyasi bir tuzak kurmaya çalıştığını ifade etti.

'KURULAN SİYASİ TUZAĞI BERTARAF ETTİK'

Göksu, "Bütün kurgu bunun üzerine. Biz AK Parti olarak verdik teklifi. Biz muhalefet partisiyiz neden suya zam yapalım. Sen zam isteyeceksin sonra zamdan geri duracaksın. Biz çarşamba günü CHP ve İYİ Parti'nin karşı çıktığı teklife zam yapsaydık ne diyecekti? 'Bizim haberimiz yok AK Parti yaptı' diyeceklerdi. Siyasi bir tuzak kuruyorlardı biz tuzağı bertaraf ettik." dedi.

'İMAMOĞLU ÇIKIP PR YAPACAKTI'

Göksu sözlerini şöyle sürdürdü:

"İBB Başkanı 'Bir oyunu ifşa etmek için basın toplantısı yapıyorum' dedi. Ben de zannettim ki kurdukları oyunu ifşa edecekler. Bir siyasi tuzak kuruyorlardı biz bertaraf ettik. Düşünebiliyor musunuz biz AK Parti olarak İstanbullunun suyuna zam yapmış olacaktık o da çıkıp PR'ını yapacaktı."