Televizyon
17 Kas 2022 12:58 Son Güncelleme: 17 Kas 2022 13:28

Tevfik Göksu mu Ekrem İmamoğlu mu? Reyting savaşını hangisi kazandı?

Dün akşam İBB AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'nin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Habertürk'te yayınlanan Olaylar ve Görüşler programının konuğuydu. Peki hangi isim daha çok izlendi?

16 Kasım akşamı, İBB AK Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programının, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Habertürk'te yayınlanan Kürşat Oğuz ve Serap Belet'in sunduğu “Olaylar ve Görüşler” programının canlı yayın konuğu oldu. Sosyal medyada sıkça tartışılan “Kim daha çok izlenecek” sorusunun yanıtı ise reytinglerle geldi. Reytingler Tevfik Göksu'nun yer aldığı Tarafsız Bölge programının daha çok izlendiğini ortaya koydu.

İBB Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, 16 Kasım akşamında Ahmet Hakan'ın sunduğu, Gazeteci Zafer Şahin ve Araştırmacı Murat Gezici'nin konuk olarak katıldığı Tarafsız Bölge programının konuğuydu. Program, saat 20:30’da başladı. Aynı saatlerde Habertürk'te yayınlanan Kürşat Oğuz ve Serap Belet'in sunduğu “Olaylar ve Görüşler” programında ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu canlı yayın konuğuydu. Reyting savaşını kimin kazanacağının merak konusu olduğu programlar, sosyal medyada da ilgi gördü. Dün geceki reytingler Tevfik Göksu'nun yer aldığı Tarafsız Bölge programının daha çok izlendiğini ortaya koydu. Reyting dilimlerinde Tevfik Göksu, bazı dakikalarda Ekrem İmamoğlu’na göre açık ara öne geçti.

Neler konuşuldu?

Tarafsız Bölge, saat 20:30'da başladı. Programın ilk yarım saatinde CNN Türk Haber Müdürü Nihat Uludağ ve Ahmet Hakan, Beyoğlu'ndaki bombalı saldırıya ilişkin detayları konuştular. Tevfik Göksu ile birebir değerlendirmeler ise saat 21:00'den sonra başladı. Programın ana konu başlıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ekrem İmamoğlu'nun göreve geldiğinden bu yana ortaya koyduğu performans ve AK Parti'ye yönelik olumsuz eleştirileriydi. Saat 21:00’de başlayan “Olaylar ve Görüşler” programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise İBB Başkanlığı görevi ve cumhurbaşkanlığı adaylığından kamuoyunda devam eden tartışmalara kadar birçok konudaki soruları yanıtladı.

Reytingler:

Cnntürk Tarafsız Bölge:

M. Tevfik Göksu

*         Total 2,39

*         AB      2,97

*         ABC    2,64

 

Habertürk Olaylar ve Görüşler

Ekrem İmamoğlu

*         Total 2,04

*         AB      2,65

*         ABC  2,13

TEVFİK GÖKSU'NUN TARAFSIZ BÖLGE REYTİNGLERİ

EKREM İMAMOĞLU'NUN OLAYLAR VE GÖRÜŞLER REYTİNGLERİ