Teşkilat oyuncularından izleyicilere mesaj

TRT 1'in yeni dizisi ‘Teşkilat’ın başrol oyuncuları, dizinin reytinglerde ve sosyal medyada zirvede yer almasıyla ilgili düşüncelerini paylaştı ve izleyicilere teşekkür etti.

Teşkilat oyuncularından izleyicilere mesaj - Sayfa 1

TRT 1’in yeni dizisi ‘Teşkilat’, 14 Mart Pazar akşamı ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. ‘Teşkilat’ın başrol oyuncuları, dizinin reytinglerde ve sosyal medyada zirvede yer almasıyla ilgili düşüncelerini paylaştı ve izleyicilere teşekkür etti.  



114
Teşkilat oyuncularından izleyicilere mesaj - Sayfa 2

Çağlar Ertuğrul: İşte emeği olan herkes için gurur duydum. TRT 1 ekranlarında bizi izleyen seyircilerimize çok teşekkür ederiz. Bundan sonra top senaristlerimizde çünkü seyirciye karşı sorumluluğumuzun arttığını düşünüyorum.



214
Teşkilat oyuncularından izleyicilere mesaj - Sayfa 3

Deniz Baysal Yurtcu: Dizimizin başarılı olacağına her zaman inancım tamdı. İyi bir reyting hepimiz bekliyorduk. Ama bu oranlar bize de çok sürpriz oldu. Seyircilerimize çok teşekkür ederiz.



314
Teşkilat oyuncularından izleyicilere mesaj - Sayfa 4

Mesut Akusta: Bütün ekip olarak çok çalıştık. İş güzel çıktı herkese teşekkür ederiz. Reytingler de bizi çok mutlu etti. İzlemeye devam etsinler sürprizler olacak aksiyon devam edecek. Heyecanlı bölümler geliyor.



414