MİT dizisine damga vuracak operasyon! 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti kalemini kırdı'

TRT 1'in Milli İstihbarat Teşkilatı'nı (MİT) konu alan dizisi Teşkilat 11. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

MİT dizisine damga vuracak operasyon! 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti kalemini kırdı' - Sayfa 1

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in yer aldığı Teşkilat dizisinin, 16 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 11. bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yeni bölüme MİT'in özel ekibinin Paris operasyonu damga vuracak. Fragmanda Serdar'ın "Türkiye Cumhuriyeti Devleti kalemini kırdı Fadi" sözleri dikkat çekiyor.

17
MİT dizisine damga vuracak operasyon! 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti kalemini kırdı' - Sayfa 2

Serdar ile evlilik hazırlığı yapan Ceren ile ilgili ise ilginç gelişmeler yaşanacak. Ceren'in kızına ulaştığını öğrenen Zehra büyük korku yaşıyor. Fragmanda Ceren'in polisler tarafından gözaltına alındığı anlar da dikkat çekiyor.

27
MİT dizisine damga vuracak operasyon! 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti kalemini kırdı' - Sayfa 3

Ekibin Türkiye’ye dönüşünün ardından Suriye’de bulunan Türk konvoyuna yapılan saldırı sonrası Ankara harekete geçer. Suriye’deki Türk askerlerinin ve hava sahasının korunması için son teknoloji ürünü KORAL sistemlerinin bölgeye sevk edilmesine karar verilir.

37
MİT dizisine damga vuracak operasyon! 'Türkiye Cumhuriyeti Devleti kalemini kırdı' - Sayfa 4

Soluk kesen bir maceranın ardından Türkiye’ye getirilen Kasım Firawi, amcası Zayed Fadi ile ilgili kritik bilgileri anlatır. Ekip Fadi’nin para işlerini yürüten muhasebecisiyle ilgili istihbaratı değerlendirmeye karar verir.

47