Gündem
25 Kas 2019 11:38 Son Güncelleme: 25 Kas 2019 12:45

Tesadüfün böylesi! 'Yandaş medya' Muharrem İnce'yi keşfetti!

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın Muharrem İnce’nin Beştepe’ye giderek Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiası tartışılmaya devam ediyor.

Türkiye günlerdir, CHP’li bir siyasetçinin Saray’da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiği iddiasını konuşuyor. O görüşmede Erdoğan’ın CHP’li isme genel başkanlık için yardımcı olacağı da öne sürülmüştü. Bu iddiayı ilk yazan Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan, o CHP’linin Muharrem İnce olduğunu söylemiş ve kaynağının da gazeteci Talat Atilla olduğunu açıklamıştı. Talat Atilla da kaynağının CHP genel merkezinden bir isim olduğunu ifade etti.

Talat Atilla’nın bu açıklamasının ardından gözler CHP genel merkezine çevrilmişti. CHP bunu bir “Saray komplosu” olarak değerlendirirken, Muharrem İnce de dün açıklama gazetecilere açıklama yapmış ve komployu kuranların bulunmasını istemişti.

Tüm bu gelişmeler bugünkü gazete manşetlerinin tamamına yakınında yer aldı. Ancak hükümet medyasının manşeti dikkat çekti. Yeni Şafak, Türkiye, Star ve Güneş gazeteleri aynı manşeti attılar.

Yeni Şafak - 25 Kasım 2019

Türkiye - 25 Kasım 2019

Sabah - 25 Kasım 2019

Star - 25 Kasım 2019

   Güneş-25 Kasım 2019

MUHARREM İNCE’DEN YANDAŞ MEDYAYA: SENDEN GELECEK RAHMET ALLAH’TAN GELSİN

Muharrem İnce de hükümet medyasının kendisi ile ilgili manşetlerine tepki gösterdi. “Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım” diyen Muharrem İnce, “Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin” ifadelerini kullandı.