Gündem
21 Eki 2010 09:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:43

TESADÜFÜN BÖYLESİ! GİZLİ ÇEKİMDEKİ MASON, HANGİ OYUNCUNUN BABASI ÇIKTI?

Fatih Altaylı'nın 'Teke Tek' programında ekrana gelen gizli kamera çekimlerinde ilginç bir tesadüf ortaya çıktı...

Habertürk TV’de önceki akşam yayınlanan FATİH ALTAYLI’nın ’Teke Tek’ programında ekrana gelen masonluğa giriş (Tekris) töreninde gözleri bağlı adaylardan biri, ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün babası Serdar Büyüküstün çıktı

YOK böyle tesadüf!

Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı’nın Habertürk TV’de yayınlanan Teke Tek programına önceki akşam Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Büyük Üstadı Remzi Sanver konuk oldu. Programda, Özgür Masonlar Büyük Locası’nda yapılan masonluğa giriş ’Tekris’ töreni görüntüleri yayınlandı. Törende mason olmak için başvuran adaylardan biri ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün babası Serdar Büyüküstün çıktı.

GÖZLERİ BAĞLI MABEDE GİRDİ

TEKRİS töreninde "Serdar Büyüküstün-Elektrik Mühendisi " olarak tanıtılan Tuba Büyüküstün’ün babası daha sonra gözleri bağlı olarak bir sopanın altından mason mabedine giriş yapıyor. Serdar Bey, mason mabedinde gördüklerini ve duyduklarını kimseye söylemeyeceğine dair namusu ve onuru üzerine söz veriyor. Daha sonra da diğer adaylarla birlikte mason andını tekrarlıyor.

İŞTE O TEKRİS TÖRENİ-VİDEO