Terim'i Panathinaikos'ta karşılayacak eski Fenerbahçeli kim?

Uzun zamandır futboldan uzak kalan Fatih Terim, Yunanistan devi Panathinaikos takımıyla anlaşmaya vardı. İmparator’u yeni takımında eski bir Fenerbahçelinin karşılayacağı öğrenildi.

Terim'i Panathinaikos'ta karşılayacak eski Fenerbahçeli kim? - Sayfa 1

Fatih Terim'in uzun bir aradan sonra sahalara Yunan ekibi Panathinaikos ile dönmesi gündeme bomba gibi düşerken, Yunan ekibi Terim'i resmen açıklamıştı.

Son olarak Galatasaray'ı çalıştıran ve 2022 yılından bu yana sahalardan uzak kalan Terim'den gelen bu haber sonrası birçok futbolsever Yunan Ligi'nin köklü kulüplerinden Panathinaikos'u araştırmaya başladı.

15
Terim'i Panathinaikos'ta karşılayacak eski Fenerbahçeli kim? - Sayfa 2

13 YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYOR
2010'dan beri Yunanistan'da şampiyonluk ipini göğüsleyemeyen Panathinaikos, 15 haftası geride kalan Yunanistan Ligi'nde 34 puanla 2. sırada bulunuyor. Ligin zirvesinde bulunan PAOK'un puanı ise 35... Panathinaikos'ın en yakın takipçisi Olympiaskos 32 puanla 3, aynı puanlı AEK ise 4. sırada bulunuyor.

25
Terim'i Panathinaikos'ta karşılayacak eski Fenerbahçeli kim? - Sayfa 3

'SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ'
2021'den bu yana Ivan Jovanovic'in çalıştırdığı Panathinaikos'un 61 yaşındaki teknik adamla sözleşmesini feshettiğini de resmen açıklamıştı.

35
Terim'i Panathinaikos'ta karşılayacak eski Fenerbahçeli kim? - Sayfa 4

ESKİ FENERBAHÇELİ'NİN HOCASI OLUYOR
Öte yandan tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim'i yeni takımında tanıdık bir isim karşılayacak. Fenerbahçe'nin Flamengo'dan kadrosuna kattığı ve sezon başında Panathinaikos'a transfer edilen Willian Arao'nun yeni hocası Fatih Terim olacak.

45