Gündem
19 Oca 2013 09:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:39

TERİM'DEN ÜNAL AYSAL'A ELEMAN YANITI!

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Eleman" dediği Fatih Terim, Kasımpaşa yenilgisinin ardından "sert" bir açıklama yaptı.

Basın toplantısında soru almadan yazılı bir metin okuyan Fatih Terim, sert bir açıklama yaptı. Başkan Aysal'ın "Eleman" sözüne içerlediği gözlenen Terim "Galatasaray'a 40 yıl hizmet etmiş bir eleman olarak, saha dışı olaylarla konsantrasyonumuzun bozulmadığı bir ortam rica ediyorum. Bizi rahat bırakın. Sıkıldım artık" dedi.
 
"40 YILLIK BİR ELEMAN OLARAK"

Terim "Son günlerde yaşananlar ve çıkan haberlerle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Konuşmak niyetinde değildim ama maçı kaybedince 'başka yerlere çekilir' diye konuşmak istedim. Genel olarak sessiz kaldım. Çok önemli bir konu ve her kelimenin dikkatle seçilmesinin gerektiği bir ortam olduğu için titizlikle dikkat ediyorum. Gerekirse yazılı bir metni okuyarak devam edeceğim. Sessiz kalarak; olayları ve insanları izleyerek takip ederek geçirdiğim bu süre zarfında her şeyi iyi kavradığımı söyleyebilirim. Süzgeçten geçirip, olayları dışarıdan izlemek insana çok şey öğretiyormuş. Başarısızlık durumlarında kulüpler karışır. Fakat son 1.5-2 senede yaşanan sürekli başarıya ve alınan kupalara rağmen bir camia durduk yere içeride çözülebiliyor ve karıştırılabiliyormuş. Bedel ödetmek gibi bir niyetim de yok. Geçmişin muhasebesini de yapmak istemiyorum. Ama ben geleceğe bir şeyler söylemek istiyorum. Geleceğe bakarken; bir adıma 10 adımla cevap vermek isterken, bazı şeylerden artık çok sıkıldım. Buradan herkese sesleniyorum; lütfen herkes iyi dinlesin,. Bir Galatasaray sevdalısı, bu kulübe 40 yıl hizmet etmiş Divan Kurulu üyesi ve Galatasaray'ın bir elemanı olarak, rahat ve huzurlu çalışacağım; konsantrasyonumuzun saha dışı olaylarla bölünmediği bir ortam rica ediyorum. Bunu gerçek Galatasaraylılar da diliyor. Hepimiz insanız ve hata yaparız. Hata yapmak insanlara mahsustur. İnsanlara daha fazla zarar vermeden, kulüp menfaatlerini Galatasaray markasına zedelemeden ağız tadıyla işimize bakalım. Yeterince malzeme olduk zaten; daha fazla olmayalım. Bir müddet hepimiz susalım. İzleyelim, düşünelim, değerlendirelim. Bilin ki sustuğum için rahat değilim. Ancak düşünmek zorunda olduğum bir takım var. En başta ben olmak üzere hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Aslolan Galatasaray'dır." dedi.
 
KASIMPAŞA'YA TEŞEKKÜR
Fatih Terim basın toplantısında, karşılaştıkları ortam nedeniyle de Kasımpaşa Kulübü'ne ve Kasımpaşa Başkanı'na teşekkür etti.