Reklam PR
12 Eki 2010 16:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:42

TELEVİZYONLARIN BEŞ GÜZELİ AYNI REKLAMDA BULUŞTU!

Beş güzel oyuncu Gökçe Bahadır, Hazal Kaya, Zeynep Beşerler, Pelin Karahan ve Sedef Avcı aynı reklamda buluştu

Beş güzel Oyuncu Gökçe Bahadır, Hazal Kaya, Zeynep Beşerler, Pelin Karahan ve Sedef Avcı; çorap markası Penti’nin reklam çekimleri için bir araya geldi. Penti kadınlarını temsil eden beş ünlü Oyuncu, bir teknedeki çekimlerde ’özgürlük ve mutluluğa giden rüya gibi bir yolculuğa çıkmış’ bir grup kadını canlandırdı.

Penti kadınlarını temsil eden beş ünlü oyuncu, bu kez fantastik bir denizde, zamansız bir boyutta, rüya gibi bir yolculuğa  yelken açıyorlar. Bu keyifli serüvende  kadınlar arası dostluğu, dayanışmayı, eğlenceyi  ön plana çıkartan reklam filmi, Penti kadınının renkli dünyasını yansıtıyor.

Ünlülerimizi  neşe içinde dans ederken, sere serpe uzanıp yatarken, hülyalara dalarken gören seyircide ”ah o gemide ben de olsaydım.”duygusu yaratılmak hedefleniyor. Ünlülerimizin çarpıcı görüntüleri zengin bir görsel şölen sunuyor.

Her biri birbirinden farklı ki iç dünyalara ve  kişisel hobilere  sahip olan ünlülerimizi, özgürlük ve mutluluğa giden bu rüya gibi yolculukta  birleştiren ortak nokta ise tek; Penti.

Reklam filminin jingle’ı da “Ne giyersen o olursun.Pentin olsun” sözleriyle kadınlara hayatta yaptıkları her seçimin aslında  ne kadar  önemli olduğu  mesajını veriyor.   Movida plus Map tarafından gerçekleştirilen reklam filmi 33 sn’lik ana film ve 16 sn’lik beş ayrı versiyon olarak çekildi. Kampanya, TV’nin yanı sıra out door’da ve basında da yer alacak.

REKLAM İÇİN NE DEDİLER?

GÖKÇE : Teklif geldiğinde çok eğlenceli olacak diye düşündüm. Bir de reklam nasıl olacak diye merak ettim. Dizide oynadığım rolün aksine neşeli bir yapım var biraz o yönümle var olmak istedim. Bir de kaliteli bir markanın ve ekibin içinde yer alacak olmak etkili oldu.Bence bu reklamı izleyenler bir kez daha izleyebilmek için reklam aralarını bekleyecekler.
 
HAZAL:Teklif geldiğinde ortaya çıkacak işe güvenebileceğimi biliyordum, çok mutlu oldum. Marka ve daha önce yaptıkları işler. Ayrıca şahane oyuncu arkadaşlarım bana projeyi sevdirdi. Bence rüya gibi bir reklam oldu.

PELİN: Teklif geldiğinde markanın daha önceki reklam filmleri ve çekilecek filmin nasıl bir senaryosu olacağını merak ettim. Penti’nin güvenilirliği, dalında en iyi bir marka olması ve iyi isimlerle calışması teklifi kabul etmeme etken oldu. Bence reklam masalsı bir rüya gibi oldu.

SEDEF : Teklif geldiğinde güzel bir kadroyla kaliteli bir iş olacağını düşündüm. Zeynep, Hazal, Gökçe ve Pelin’in aynı projede yer alması muhteşemdi. Bence bu reklam hayal dünyasında bir yolculuk gibi.

ZEYNEP: Teklif geldiğinde değisik olacağını duşundum. İyi bir marka güzel senaryo ve iyi oyuncular daha ne olsun :) Bence bu reklam izleyenlerde çikolata gibi bir tat bırakacak.                                                

Aşk-ı Memnu’nun Nihal’i, ,Yaprak Dökümü’nün Leyla’sı, Kavak Yelleri’in Aslı’sı, Ezel’in Bahar’ı , Aşk ve Ceza’nın Nadya’sının başrollerde olduğu reklam filmi 14 Ekim’de televizyon ekranlarında.