Polemik & Kulis
11 Şub 2012 15:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:19

TELEVİZYON TARİHİNDE İLK! GİDEN KÜTAHYALI YAYINA GERİ GELDİ! (MEDYARADADR/ÖZEL)

Dün AHaber'deki Son Durak programında Türk televizyonlarında daha önce yaşanmamış bir olay yaşandı.

Dün AHaber’deki Son Durak programında Türk televizyonlarında daha önce yaşanmamış bir olay yaşandı.

Program konuğu Rasim Ozan Kütahyalı telefon konuğu Sedat Laçiner ile beraber son MİT kriziyle ilgili yorumlarını yaptıktan sonra,uğurlandı,kendisine teşekkür edildi,gönderildi ardından 10 dakika sonra hiçbirşey olmamış gibi yayına geri geldi ve yorumlarına kaldığı yerden,bu sefer monolog ve tirad şeklinde  devam etti.

Türk televizyonlarında bir ilk olan  bu garip olay hem programın yeni sunucusu Ayça Aydoğdu’yu hem AHaber çalışanlarını hem de izleyenleri şoke etti.

Aldığımız bilgilere göre,programdan sonra binadan çıkan Kütahyalı, Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanvekili Serhat Albayrak’ın jet talimatıyla yayına geri çağırıldı,apar topar yeniden yayına girdi ve yorumlarına daha ateşli olarak devam etti.

Cengiz Er’in "Hemen Rasim Ozan’ı yeniden yayına alın,patron öyle istiyor" talimatıyla beraber AHaber çalışanları da şaşkına döndü,sonra Kütahyalı sanki yayından gitmemiş gibi,hiçbirşey olmamış gibi aynen devam edildi.

Serhat Albayrak’ın Kütahyalı’nın daha çok konuşması için yayına doğrudan müdahelesiyle geri döndürülmesi böylece televizyon tarihine geçmiş oldu.

MEDYARADAR/ÖZEL