Gündem
12 Nis 2012 14:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:32

TELEVİZYON TARİHİNDE BİR İLK! ADINI FERİHA KOYDUM'UN SÜRPRİZİ NE?

Show tv'nin iddialı dizisi "Adını Feriha Koydum" bu hafta televizyon tarihinde bir ilkle ekrana gelecek

Show TV ekranlarında Cuma günleri yayınlanan Med yapım imzalı “Adını Feriha Koydum” isimli dizi izleyicileri ekran başına kilitliyor. Dizinin bu haftaki bölümünde bir ilke imza atılacak. Dizinin 56. Bölümü sadece Emir ve Feriha arasında geçecek.
 
SADECE EMİR VE FERİHA ARASINDA
Show TV’de cuma akşamları yayınlanan beğenilen dizi “Adını Feriha Koydum”, Türk dizi tarihine geçecek bir bölümle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin 13 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak olan bölümde sadece Emir ve Feriha arasında geçecek.
 
EMİR VE FERİHA BAŞBAŞA
İki aşık arasında geçecek olan dizinin bu haftaki bölümünde; Feiha’yı yurttan kaçırıp eve getiren Emir, sorunlarını çözene kadar kapıyı açmamaya karar verir. Emir’in kapıyı kilitlemesi ile neye uğradığını şaşıran Feriha öfkelenir ve evden çıkmak ister. Emir ise onu evde tutmaya çalışırken ikili arasındaki duygusal tansiyon da giderek artacak. Dış dünya ile bütün bağlantılarını koparan aşıklar;  aşk, öfke, acı, pişmanlık ve kırgınlıklarla dolu yüzleşmeler yaşarken, evi kaplayan duygu fırtınası da çok büyük olacak. İkilinin birlikte geçirecekleri sıradışı zamanın onları nereye götüreceği bu bölümde netleşecek.
 
DAHA ÖNCE ÖRNEĞİ OLMADI
Türkiye’de daha önce hiçbir dramada örneği görülmemiş bir bölüme imza atacak olan “Adını Feriha Koydum”un 56. Bölümü başlangıcından sonuna kadar sadece Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Emir ve Hazal Kaya’nın canlandırdığı Feriha karakterleri üzerine kurulu olacak.