Televizyon
06 Oca 2013 09:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

TELEVİZYON SAHİBİ TRAFİK KAZASINDA AĞIR YARALANDI!

Bursa'da yayın yapan Bursa TV Yönetim Kurulu Başkanı ve sahibi Mehmet Akkuş, trafik kazası geçirdi..

Bursa'da yayın yapan Bursa TV Yönetim Kurulu Başkanı ve sahibi Mehmet Akkuş ile ailesi, Kütühya'da geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Kazada Mehmet Akkuş ile birlikte, eşi, 3 kızı ve bir akrabası çeşitli yerlerinden yaralandı. Durumu ağır olan eşi Pervin Akkuş yoğun bakıma alındı.

Edinilen bilgiye göre; Mehmet Akkuş ve ailesi Antalya'daki tatillerinin ardından İlknur Akkuş idaresindeki 16 RM 544 plakalı otomobil ile Bursa'ya hareket etti. Kütahya Afyonkarahisar karayolunun 35. km'de Hüseyin Özkaya idaresindeki 43 DP 779 plakalı TIR'ın Çoğürler köyü yoluna kontrolsüz geçmesi esnasında Akkuş ailesinin bulunduğu otomobil duramayarak çarptı.

Saat 21.30 sularında meydana gelen kazada otomobilde bulunan Bursa TV Yönetim Kurulu Başkanı ve Sahibi Mehmet Akkuş (48), eşi Pervin Akkuş (45), kızları İlknur Akkuş (20), Pelin Akkuş (25), Mine Akkuş (6) ve akrabaları Nermin Ata (44) yaralandı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Pervin Akkuş'un yoğun bakımda tedavi altına alındığı, 6 yaşındaki Mine Akkuş haricindeki diğer yaralıların vücutlarının çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi.

Bu arada TIR sürücüsü Hüseyin Özkaya jandarma tarafından gözaltına alındı.