Gündem
03 Oca 2013 12:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:35

TELEVİZYON BİNASINDA YANGIN PANİĞİ; ÇALIŞANLAR CANLARINI ZOR KURTARDI

Bir televizyon kanalının çalışanları, yangın nedeniyle çalıştıkları binada bir süre mahsur kaldı.

Giresun'da yerel bir televizyon kanalının çalışanları, yangın nedeniyle çalıştıkları binada bir süre mahsur kaldı.

Atatürk Meydanı Alpaslan Caddesi üzerinde Kanal G televizyonun bulunduğu binanın kazan dairesinde çalışma sırasında yangın çıktı.

Duman bütün binayı sarınca televizyon çalışanları, pencerelerde ve çatıda mahsur kalıp, kurtarılmayı bekledi. Olay yerine gelen Giresun Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangını kontrol alıp mahsur kalanları kurtardı.

Yoğun dumandan etkilenen kanalın haber müdürü Züfer Çakır'ın tedavisi olay yerine gelen ambulansta yapıldı. Reji görevlisi Gökhan Kırbaş ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.

Olay sonrasında açıklamalarda bulunan ve itfaiyenin geç gelmesine tepki gösteren Züfer Çakır, binanın bodrum katında tadilat yapıldığı sırada yangının çıktığını söyledi.

Program çalışması yaptıkları sırada yangın çıktığını anlatan Çakır, "Bir anda dumanlar gelmeye başladı. Biraz korktuk, ne yaparız diye düşündük ve itfaiyeyi aradık. Bir süre itfaiyenin gelmesini bekledik. İtfaiyenin gelmesi biraz zaman alınca çatıya çıktık. Kurtulduğumuz için sevinçliyiz" dedi.