Televizyon
01 Kas 2011 00:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:57

TELEGOL'DE AZİZ YILDIRIM'IN DOĞUM GÜNÜ KUTLANDI! ERMAN TOROĞLU NE YAPTI?

Ziya Şengül stüdyoya getirdiği pastayla Aziz Yıldırım'ın doğum gününü kutladı. VİDEO

Kanaltürk’ün yaratıcı spor programı Telegol yine gerçek üstü anlara sahne oldu. Programın Fenerbahçeli yorumcusu Ziya Şengül canlı yayında stüdyoya getirdiği pastayla cezaevindeki Aziz Yıldırım’ın doğum gününü kutladı.

Programın hararetli bir tartışma anında ayağa kalkarak stüdyoyu terkeden Ziya Şengül başta Erman Toroğlu olmak üzere diğer yorumcuları şaşkına çevirdi. Şengül’ün tepki olarak programı terk ettiğini sanan Toroğlu ’bozulmaya kalkıp gitmeye gerek yok burada konuşuyoruz sadece’ dediği Şengül elinde bir doğum günü pastasıyla tekrar kadraja girdi. Bugünün tutuklu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın doğum günü olduğunu hatırlatan Şengül ’59. doğum günün kutlu olsun büyük Başkan’ diyerek pastadaki mumlara üfledi.

Aziz Yıldırım’la şikayetçi olarak davalık duruma gelen Erman Toroğlu canlı yayındaki doğum günü kutlaması karşısında ne yapacağını şaşırırken tepki göstermektense susmayı tercih etti. Programın moderatörü Serhat Ulueren, Şengül’e ’bu güzel düşünceniz için teşekkür ederim’ derken reji ise fonda Teoman’ın ünlü şarkısı ’Paramparça’yı çalarak zaten yeterince ilginç olan geceye daha bir anlam kattı!

 İŞTE O ANLAR!