Gündem
10 Oca 2014 09:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

Telegol programı neden bitti?

Telelgol'ün sunucu Ulueren, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında çok konuşulacak iddialara yer verdi.

TV 8'de yayınlanan Telegol spor programının sunucusu Serhat Ulueren, şike davası, Aziz Yıldırım ve programlarının yayından kaldırılmasıyla ilgili çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı.

İşte Ulueren'in Vatan Gazetesi'ndeki o yazısı..

KOCAMAN VE OYUNCULAR TEMİZ AMA..

İlk gün de bugün de aynı düşüncedeyim. "F.Bahçe şike yapmamıştır." Aykut Kocaman ve futbolcular sonuna kadar temizdir. Sadece Aziz Yıldırım, Kocaman ve futbolcularına güvenmediği ve verdiği iddialı sözleri yerine getirebilmek için bu kirli işlere girmiştir. Ayrıca 3 yıldır, "Eğer F.Bahçe şike yapmışsa diğer kulüplerde yapmıştır. Bu dava bizi lekeleme, F.Bahçe'yi ele geçirme operasyondur. Biz şike yapmadık" diyen ve bu sözleriyle milyonları inandıran Aziz Yıldırım'ın şimdi neyi, neden, niçin istediğini anlamış değilim. Zaten yıllardır suçsusuz demiyor muydu? Yeniden yargılanacak da ne olacak? Halâ anlamış değilim.

TELEGOL, TV8 VE ACUN
27 Kasım 2013'te MNG TV Yayıncılık adına Avukat Ayhan Yılmaz benimle, tüm yorumcularla ve spor servisinde çalışan 12 arkadaşımla görüşüp iş akdimizi tek taraflı fesh etti. Öncesinde MNG Holding patronu Mehmet Nazif Günal benimle yüzyüze bir görüşme yaptı. İleride o görüşmenin detaylarını da açıklayacağım.

Peki Telegol neden TV8'den ayrıldı sorusuna gelince..

İddiaya göre birinci sebep Telegol'un yüksek maliyetiymiş. Cevabım çok net; TV8'e para kazandıran, geliri giderinden fazla olan ve reyting sıralamasında uzak ara hep kanalın lideri olmuş bir programdı Telegol. Bu nedenle yüksek maliyet olayına katılmam söz konusu değil.

AZİZ YILDIRIM'DAN ACUN'A: TELEGOL'E DAVA AÇACAĞIM
2. iddia; Aziz Yıldırım Acun'u arayıp, "Bak Acun! Bu Telegolcüler yıllardır benimle uğraşıyor, onlara yüklü davalar açacağım. Dava açtığımda bana bozulma, darılma. Sen de kanal sahibi olarak davalarla muhatap olacaksın" demiş. Bana bunu Vatan Gazetesi muhabir ve yazarı aktardı. Ben bu iddiaya da kesinlikle inanmak istemiyorum.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız