Telefonu çalınan ünlü yazar Pucca'ya şantaj şoku! 'Çıplak fotoğraflarımın bulunduğu...'

Sosyal medya fenomeni ve yazar Pucca, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla, cep telefonunu çalan hırsızların kendisine şantajda bulunduğunu açıklayarak, "Telefonda çıplak fotoğraflarımın bulunduğu, ortaya atmamak için 500 bin TL istedikleri maili geldi" diyerek, yaşadığı dehşet verici durumu anlattı.

Telefonu çalınan ünlü yazar Pucca'ya şantaj şoku! 'Çıplak fotoğraflarımın bulunduğu...' - Sayfa 1

Son dönemde Dubaili zengin iş insanlarının, dünyanın dört bir yanından influencerlarla iletişime geçip yüksek miktarlarda para karşılığında üzerlerine dışkıladığı iddiası gündeme bomba gibi düşen ünlü yazar PuCCa, bu defa telefonunu çalan hırsızların yaptığı şantajla gündemde.

115
Telefonu çalınan ünlü yazar Pucca'ya şantaj şoku! 'Çıplak fotoğraflarımın bulunduğu...' - Sayfa 2

PuCCa adıyla tanınan ünlü sosyal medya fenomeni ve yazar Selen Pınar Işık, sosyal medyadan başına gelen hırsızlık olayını anlattı.

215
Telefonu çalınan ünlü yazar Pucca'ya şantaj şoku! 'Çıplak fotoğraflarımın bulunduğu...' - Sayfa 3

"8 Haziran gecesi telefonum çalındı arkadaşlar... Sonrasında bana, telefonumda çıplak fotolarımın bulunduğu, ortaya atmamaları karşılığında 500 bin TL istedikleri bir mail geldi.

315
Telefonu çalınan ünlü yazar Pucca'ya şantaj şoku! 'Çıplak fotoğraflarımın bulunduğu...' - Sayfa 4

"G..ÜMÜN FOTOSU 500 BİNMİŞ"

G..ümün fotosu 500 binmiş diye düşünürken, çıplak foto biriktirmeyecek kadar internet kaşarı olduğum aklıma geldi. Yani aklı olan biri beni tehdit edecek olsa, 'Photoshopsuz fotoğraflarını koyarız' derdi.

415